Back Back Nieuws

ATP exclusieve hospitality partner A1GP

12 augustus 2008
ATP, The Advanced Travel Partner is voor het tweede achtereenvolgende jaar de exclusieve hospitality partner van de A1GP organisatie. Hiermee is ATP de enige partij die namens de A1GP organisatie, VIP arrangementen aanbiedt voor de A1GP race op het circuit van Zandvoort op 4 en 5 oktober 2008.

Volgens de organisatie bieden deze arrangementen de mogelijkheid de races te volgen vanaf unieke locaties en met de beste verzorging. Alex Lewis, General Manager Hospitality, Travel and Event Services bij A1GP Worldcup of Motorsport in Londen, is zeer verheugd met de continuering van de samenwerking met ATP: “Toen wij vlak voor de race in 2007 met ATP onze overeenkomst ondertekenden, moesten we heel snel schakelen om alles rond te krijgen. ATP toonde zich zeer flexibel en professioneel en daardoor waren wij het eigenlijk al voor de race van vorig jaar eens om ook in 2008 samen te gaan werken.”

De A1GP is een raceklasse die niet gebaseerd is op prestaties van individuele teams of rijders, maar de rijders strijden voor hun vaderland. In totaal doen er 23 landenteams aan mee, die verdeeld over alle continenten 11 races rijden. Oranje wordt vertegenwoordigd door het A1 Team Nederland, dat gerund wordt door Jan Lammers. De Zandvoort race is de tweede van het seizoen 2008/2009. Vorig jaar was dit één van de succesvolste evenementen voor circuit Zandvoort, toen in totaal ruim 100.000 bezoekers de spannende races bezochten. Op de wedstrijddag alleen, trok het evenement zo’n 65.000 toeschouwers, een absoluut record voor het circuit.

Ronald Speksnijder, Manager ATP Automotive: “Wij hebben nu al heel veel aanvragen en concrete reserveringen – meer dan een jaar geleden twee weken voor de race. En nu hebben we nog 8 weken te gaan!” ATP biedt verschillende arrangementen, waarbij de corporate klanten vanaf 10 gasten ook hun eigen identiteit kunnen krijgen binnen de exclusieve A1GP hospitality ruimtes. De races zijn te volgen vanuit de verschillende hospitality locaties: vanaf het dak van de pitstraat, met een uniek uitzicht en overzicht over de baan en de pitstraat, waar de verplichte pitstops worden uitgevoerd of vanuit de befaamde Tarzanbocht, één van de mooiste punten met uitzicht over het circuit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!