Back Back Nieuws

ATPI Official Travel Partner van Belkin Pro Cycling Team

16 juni 2014
Internationale reis- en evenementenorganisatie ATPI en het Belkin Pro Cycling Team hebben 16 juni een samenwerkingsovereenkomst gesloten. ATPI verbindt zich als Official Travel Partner aan de Nederlandse wielerploeg. Binnen de samenwerking is ATPI verantwoordelijk voor alle reizen van Team Belkin, waaronder renners, ploegleiding, begeleidingsstaf en management. Daarnaast zal ATPI’s dochterorganisatie Referee namens het Belkin Pro Cycling Team betrokken zijn bij het opzetten van een businessclub en het aanbieden van corporate hospitality rondom diverse nationale en internationale wielerwedstrijden.

Expertise
Richard Plugge, algemeen directeur van het Belkin Pro Cycling Team: 'Wij zijn erg blij met de samenwerking met ATPI. We zijn voortdurend op zoek naar partners die goed bij ons passen en streven ernaar om op het hoogste niveau te presteren de komende jaren. Daar hoort ook een internationale travel partner bij. Met ATPI hebben wij een partij gevonden die veel expertise heeft binnen de reis- en sportevenementen sector'.

‘Wij zijn zeer verheugd dat we ons partner mogen noemen van een deze ambitieuze wielerploeg’ aldus Willem Starink, Divisional Managing Director van ATPI. ‘Door ons aan te stellen als Official Travel Partner bevestigt het Belkin Pro Cycling Team onze expertise, track record en reputatie op het gebied van travel en event management rondom sportevenementen en -organisaties’.

Foto: Willem Starink, Divisional Managing Director van ATPI (links) en Richard Plugge, algemeen directeur van het Belkin Pro Cycling Team

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!