HuttenHutten
Back Back Catering

Hutten

 • Mountbattenweg 2
  5466 AX Veghel

  Tel: 0413 366 633

 • Hutten

In het kort

 • Lekker & gezond eten
 • One stop shop
 • Flexibel
 • Maatwerk
 • Bijdragen aan de doelstelling van de klant

Ga naar de website
Hutten is een uitermate ervaren partner in de organisatie van doelgerichte events en geeft als food autoriteit de beste invulling aan F&B vraagstukken. Natuurlijk gezond en lekker, vanzelfsprekend duurzaam. Daarbij overtreft de gastvrijheid van onze samenwerkers de verwachtingen. Als specialist denkt Hutten mee van trendy concept tot en met innovatief maatwerk. Samen zetten wij de mood; van concepting en decorbouw, tot inrichting, styling en entertainment. En dat door heel Nederland. Hutten inspireert!

Wil je meer inspiratie? Neem een kijkje op het blog of schrijf je in voor ons inspiratiemagazine!

Culinair

De culinaire invullingen van Hutten worden dagelijks doorontwikkeld om toonaangevend te zijn in creativiteit en aanbod. Spanning in smaak, vorm en presentatie. We laten ons inspireren door culturen, gezond voedsel, specialisering, kooktechnieken, sferen, kruiden en specerijen. Onze gecertificeerde keukens zijn in het bezit van een HACCP kwaliteitsstempel en staan garant voor kwalitatief hoogwaardige en veilige culinaire invullingen.

Locaties

Jouw bedrijfsfeest in een idyllische omgeving? Een congres in een theaterzaal? Eten in een klooster of een bruiloft in een kasteel? Hutten heeft voor elk evenement een passende locatie! Uiteraard is het ook mogelijk het feest of evenement te laten plaatsvinden in je eigen bedrijfsruimte of bij jou thuis.

Neem contact op met Hutten

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hutten zal z.s.m. contact met u opnemen.