Hutten en EMG bundelen krachten in LimburgHutten en EMG bundelen krachten in Limburg
Back Back Nieuws

Hutten en EMG bundelen krachten in Limburg

31 augustus 2017

Hutten Meetings & Events heeft per 1 augustus Estate Management Group (EMG) uit Maastricht aan zich gebonden als nieuwe eventpartner. EMG is een veelzijdige horecagroep die zich richt op de overname en exploitatie van hotels en eventlocaties.

'De bedrijfsfilosofie van EMG sluit naadloos aan op hoe wij als Hutten in het leven staan. Bijzondere momenten maken en momenten bijzonder maken, daar gaan we voor. Wij waren dan ook heel blij en trots toen zij ons benaderden om aan te haken als culinaire partner', zegt salesmanager van Hutten Meetings & Events Michiel Wijnstroom. Hutten verzorgde onlangs de catering en de hospitality tijdens een feestavond op de locatie 'Onder de Brug' van EMG. 'De combinatie van de culinaire invulling en het gastvrije karakter van het event sprak EMG aan. Daarna zijn we om tafel gaan zitten en is de samenwerking in een stroomversnelling gekomen. Een aantal constructieve gesprekken resulteerden erin, dat we in de toekomst vaker met elkaar optrekken in het bieden van op maat gemaakte eventconcepten.'

Hutten goes Limburg

Met de nieuwe samenwerking breidt Hutten haar 'eventportefeuille' verder uit in Limburg. Eerder dit jaar verlengde Hutten haar samenwerkingsovereenkomst met vier jaar met beurs- en congrescentrum MECC in Maastricht. Daarnaast verzorgt Hutten de catering bij de Gemeente Maastricht en binnen alle restauratieve voorzieningen bij Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. 'Limburg is geen onbekend terrein meer voor ons. Inmiddels zitten wij door de gehele provincie verspreid, zodat wij elke doelgroep kunnen bedienen met een passend aanbod. We beschikken nu over extra locaties waar wij gasten in de watten kunnen leggen met ons culinair vakmanschap, ondersteund door onze jarenlange ervaring in de eventbranche. Wil een organisatie van de campus bijvoorbeeld een bedrijfsfeest organiseren in de regio? Dan hebben wij nog een uitgebreider pakket aan mogelijkheden te bieden', zegt Wijnstroom.

Eventplanner

Martin Hendricks van EMG: 'EMG heeft eind 2015 ingezet op groei in unieke venues in Limburg. De kernwaarden uniek, beleving en duurzaamheid waren leidend tijdens deze uitbreiding. Een samenwerking met Hutten sluit perfect aan bij onze zakelijke wensen en onze persoonlijke overtuigingen. Bij Hutten stopt de dienstverlening niet bij catering, zij kunnen als geen ander de rol van eventplanner op zich nemen. Om zo op een van onze locaties te zorgen voor een spetterend feest. Deze intensieve samenwerking brengt het beste van twee werelden bij elkaar. Als een organisatie van Brightlands Chemelot Campus 's avonds een bedrijfsfeest houdt, dan kunnen zij nu ook terecht op een van onze locaties, terwijl Hutten het geheel van eten, drinken en gastvrijheid verzorgt.'

Over EMG

In 2011 is EMG door Danny Keppels en Martin Hendricks opgericht met de overname van Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. In een paar jaar tijd breidde EMG zijn dienstverlening onder meer uit met Hoogenweerth Suites, Kasteelhoeve de Grote Hegge, De Schinvelder Hoeve, Rebelle Maastricht, Paviljoen Limburg en Onder de Brug.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!