Hutten Catering beoogd nieuwe VIP-cateraar voor de ArenAHutten Catering beoogd nieuwe VIP-cateraar voor de ArenA
Back Back Nieuws

Hutten Catering beoogd nieuwe VIP-cateraar voor de ArenA

31 januari 2022

De Johan Cruijff ArenA ziet in Hutten Catering de nieuwe VIP-cateraar per 1 juni 2022. Na een uitgebreide en intensieve procedure is, door zowel vertegenwoordigers van Johan Cruijff ArenA als Ajax, unaniem voor Hutten Catering gekozen. Vanaf nu vinden er gesprekken plaats met Hutten Catering over de exacte invulling van de samenwerking en het contractueel vastleggen van de afspraken.

Hutten Catering beoogd nieuwe VIP-cateraar voor de ArenA

De Johan Cruijff ArenA ziet in Hutten Catering als de nieuwe VIP-cateraar per 1 juni 2022. Na een uitgebreide en intensieve procedure is, door zowel vertegenwoordigers van Johan Cruijff ArenA als Ajax, unaniem voor Hutten Catering gekozen. Vanaf nu vinden er gesprekken plaats met Hutten Catering over de exacte invulling van de samenwerking en het contractueel vastleggen van de afspraken.

De keuze voor Hutten Catering betekent tevens het afscheid van de huidige VIP-cateringpartners Maison van den Boer en Yvey met wie de ArenA jarenlang professioneel, plezierig en naar volle tevredenheid heeft samengewerkt. De ArenA bedankt de directies en medewerkers hartelijk voor deze samenwerking en is blij dat beide cateraars tot 1 juni nog aan de ArenA verbonden zijn.

Creatieve invulling

Hutten Catering heeft de ArenA aangenaam verrast met een creatieve invulling van de verschillende concepten die gevoerd worden in de Johan Cruijff ArenA. Daarnaast kan de ArenA met Hutten een enorme stap zetten op het gebied van duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit, vaste onderdelen van onze corporate doelstellingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!