Hutten Meetings & Events per 1 juni Premium Partner van IDEAHutten Meetings & Events per 1 juni Premium Partner van IDEA
Back Back Nieuws

Hutten Meetings & Events per 1 juni Premium Partner van IDEA

02 juni 2023

Hutten Meetings & Events kondigt met trots haar Premium Partnership aan met IDEA, dé branchevereniging van toonaangevende event- en live-communicatiebureaus in Nederland. Met dit Partnership bundelen Hutten en IDEA hun krachten om gezamenlijk impact te maken.

Als partner van de IDEA-community maakt Hutten Meetings & Events deel uit van een gemeenschap die bol staat van expertise en professionaliteit op het gebied van evenementenorganisatie, marketing, live impact en programmeringen. Het partnership met IDEA biedt Hutten Meetings & Events de mogelijkheid om waardevolle samenwerkingen aan te gaan met toonaangevende evenementenbureaus en leveranciers in de branche. Binnen de branchevereniging kan Hutten haar boodschap ‘Altijd meer aandacht’’ en haar inzet voor duurzaamheid, sociale gelijkheid en gezond en lekker eten verder verspreiden en impactvolle evenementen creëren die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij.

Gedeelde passie

‘We zijn ontzettend trots om vanaf vandaag partner te zijn van de IDEA-community’, zegt Gijsbert Bos, Directeur Meetings & Events bij Hutten. ‘We geloven sterk in de kracht van samenwerken en het delen van kennis. Door dit partnership kunnen we niet alleen onze eigen expertise vergroten, maar ook onze passie voor culinaire ambacht en oprechte gastvrijheid met andere delen. Met als vertrekpunt een duurzame focus op klimaatpositiviteit en inclusiviteit. We kijken ernaar uit om samen met IDEA een positieve impact te maken met als resultaat gelukkige gasten!’

Synergie versterken

Het partnership met IDEA wordt ondersteund door Paul Vernhout, salesmanager Meetings & Events bij Hutten. Hij gaat zich inzetten om van de samenwerking een succes te maken en de synergie tussen Hutten Meetings & Events en IDEA te versterken. Als partner van IDEA krijgt Hutten toegang tot meer dan 60 vooraanstaande evenementenbureaus, wordt het opgenomen in de communicatiekanalen van IDEA, neemt het deel aan netwerkevenementen en educatieve bijeenkomsten en wordt het gezien als een gewaardeerde cateringpartner voor evenementen.

‘We hopen dat de samenwerking gaat resulteren in een vruchtbare uitwisseling van ideeën en best practices op het gebied van duurzaamheid binnen de evenementenbranche. Want zowel Hutten Meetings & Events als IDEA delen een sterke toewijding aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van evenementen en het stimuleren van lokale en circulaire economieën’, zegt Gijsbert Bos. Samen creëren we landelijke exposure en maken we gezamenlijk impact!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!