Felix MeritisFelix Meritis
Back Back Locaties

Felix Meritis

 • Keizergracht 324
  1016 EZ Amsterdam

  Tel: 020 589 1680

 • Felix Meritis

In het kort

 • Charmante sfeer
 • Indrukwekkende geschiedenis
 • Evenementen van groot tot klein
 • 8 tot 1000 personen
 • Rijksmonument

Ga naar de website
Felix in de Steigers is uw laatste kans om het oude Felix Meritis in te zetten voor uw evenement.  De bijzondere ambiance, charmante sfeer en indrukwekkende geschiedenis maken dit dé locatie voor evenementen van groot tot klein.
 
Felix in de Steigers is een bijzondere congres- & evenementenlocatie aan de Keizersgracht te Amsterdam. Het monumentale pand heeft een indrukwekkende geschiedenis en dit is terug te zien in de rauwe en toch charmante sfeer.
 
Felix Meritis biedt ruimte aan zeven zalen (geschikt voor 8 - 1000 personen) welke allemaal voorzien zijn van daglicht en een ruimtelijke uitstraling.  Wat dacht u bijvoorbeeld van een congres in de Concertzaal? Een intieme borrel op het oudste Observatorium van Nederland? Een walking dinner in de prachtige Zuilenzaal? Of een productpresentatie in de sfeervolle Shaffyzaal?
 
Behalve de Sterrenzaal zijn alle ruimtes voorzien van technische apparatuur. Er is een lift aanwezig en er zijn drie trappenhuizen. Felix in de Steigers heeft meubilair in huis waardoor de zalen multifunctioneel zijn in te richten. Er is een receptie en garderobe aanwezig. Wij hebben een cateraar in huis die graag al uw culinaire wensen vervuld in overleg met u. Daarnaast bieden wij standaard arrangementen aan voor uw vergadering of congres.
 
Felix Meritis gaat begin 2017 gerenoveerd worden en kan dus tot en met eind 2016 geboekt worden voor elke gelegenheid.

Neem contact op met Felix Meritis

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Felix Meritis zal z.s.m. contact met u opnemen.