ADE onthult eerste sprekers en artiesten voor conferentie en festivalprogrammaADE onthult eerste sprekers en artiesten voor conferentie en festivalprogramma
Back Back Nieuws

ADE onthult eerste sprekers en artiesten voor conferentie en festivalprogramma

11 mei 2022

Het Amsterdam Dance Event (ADE) maakt zich op voor een volledige terugkeer tijdens ADE 2022, dat plaatsvindt van 19 tot en met 23 oktober. De eerste bevestigde sprekers voor de ADE Pro conferentie zijn onder meer Diplo, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzanne Ciani en Youssou N'Dour. Ciani en N'Dour zullen naast hun keynotes ook tijdens het festivalprogramma live te zien zijn, naast artiesten zoals Afrojack, Armin van Buuren, Ben Böhmer, CloZee, DJ Stingray 313, Louisahhh, Oliver Heldens, Tiësto, Worakls Orchestra en vele anderen.

ADE Pro conferentie

ADE Pro's langverwachte terugkeer in 2022 zal weer fysiek plaatsvinden in haar thuisbasis Felix Meritis, met keynotes en discussies van wereldster Diplo, de grondlegger van Afrika's huidige creatieve explosie Youssou N'Dour en modulaire synthpionier en elektronische muzieklegende Suzanne Ciani. Daarnaast bevestigt ADE Pro Sunnery James & RyanMarciano over hun eerste album en een nieuw documentaireproject, IMPALA Executive Chair Helen Smith en ondernemer Ben Turner. In de komende maanden zullen er meer sprekers aan het programma worden toegevoegd.

ADE programma + evenementen

De eerste losse tickets voor ADE Festival zullen binnenkort beschikbaar zijn op de ADE website. Naast losse tickets geeft de ADE Pro Pass toegang tot het volledige ADE-programma, inclusief de conferentie en het festival, naast netwerkevenementen en -mogelijkheden voor professionals uit de muzieksector, volledige toegang tot alle ADE Business Hubs en nog veel meer.

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. Het vijfdaagse evenement besteedt naast muziek volop aandacht aan andere kunstdisciplines zoals design, film en fotografie en de laatste technologische en maatschappelijke trends. In 2019 bood ADE meer dan 1000 evenementen, verspreid over bijna 200 locaties, waar 400.000 bezoekers uit een recordaantal van 146 landen op af kwamen. 

Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!