Rode HoedRode Hoed
Back Back Locaties

Rode Hoed

 • Keizersgracht 102
  1015 CV Amsterdam

  Tel: 020 589 16 80

 • Rode Hoed

In het kort

 • Historische Oosterhuiszaal voor 450 personen
 • Safe haven voor kritische denkers en doeners
 • 7 monumentale zalen
 • Centraal gelegen grachtenpand
 • Voor 3 Amerpodia locaties, 1 aanspreekpunt

Ga naar de website

Drie panden, zeven prachtige ruimtes, één bijzondere geschiedenis en eindeloos veel mogelijkheden.

Ooit een schuilkerk, nu een safe haven voor kritische en nieuwsgierige denkers en doeners. In de Rode Hoed bieden wij spraakmakende programma’s, én zorgen wij er voor dat jouw event onvergetelijk wordt. De Oosterhuiszaal is misschien wel de meest mediagenieke zaal van Amsterdam; groots maar toch intiem met een uitmuntende akoestiek. Hier klinkt ook jouw event als een klok! De Oosterhuiszaal is uitermate geschikt voor diners, congressen, productpresentaties en en feesten tot maar liefst 450 personen.

Heb je een kleiner gezelschap? Je kunt in de Rode Hoed al terecht vanaf 8 personen. Vergaderen met uitzicht op de Keizersgrachtgracht kan in de Groene Suite of in de Amsterdam Suite. Daarnaast beschikken wij over 3 breakout zalen van 20 tot 50 personen. In 2019 is de Rode Hoed volledig gerenoveerd en gerestyled door het gerenommeerde bureau Lensvelt.

Kies je voor de Rode Hoed, dan kies je voor cultuur. Amerpodia gebruikt de opbrengsten van de zaalverhuur om de culturele programmering te faciliteren en toegankelijk te houden voor een zo’n breed mogelijk publiek.

Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Wij zijn bereikbaar per mail via sales@amerpodia.nl of telefonisch via 020 589 16 80.

Bekijk ook onze andere locaties in Amsterdam: De Nieuwe Liefde en Felix Meritis

Neem contact op met Rode Hoed

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Rode Hoed zal z.s.m. contact met u opnemen.