Bart Zuidam aan de slag bij AmerpodiaBart Zuidam aan de slag bij Amerpodia
Back Back Nieuws

Bart Zuidam aan de slag bij Amerpodia

28 februari 2018

In maart zal Bart Zuidam het Amerpodia salesteam komen versterken als Sales & Events Manager. Hier zal hij in teamverband zorg dragen voor het succesvol verhuren van de vier historische Amsterdamse evenementenlocaties Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis. De locaties vallen sinds januari 2017 onder de culturele onderneming Amerpodia. Met de komst van Zuidam zal Amerpodia verder inspelen op de aanhoudende vraag in de evenementenbranche.

Bart Zuidam is geen onbekende in de branche en is op dit moment werkzaam bij de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam als Banquet Sales Manager. Ook werkte hij eerder bij Reed Business Media en werd hij in 2017 algemeen bestuurslid bij Unique Venues of Amsterdam (UVoA). De werkzaamheden bij UVoA met als doel uitzonderlijke Amsterdamse locaties onder de aandacht te brengen in de evenementenbranche zal hij vanuit Amerpodia voorzetten. Locatie Compagnietheater deed vorige maand als laatste van de vier Amerpodia locaties nog zijn toetreden tot de Unique Venues club. 'Ik ben trots en blij dat ik voor 4 gerenommeerde evenementenlocaties mag werken. Ik onderschrijf de ambitie van Amerpodia en heb veel zin om de doelstelling waar te maken', aldus Bart Zuidam.

Over Amerpodia

De vier historische Amsterdamse panden Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis bundelen hun krachten in Amerpodia. Deze unieke monumentale locaties zijn beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Met de opbrengsten van de verhuur realiseert Amerpodia haar culturele ambities en activiteiten, probeert nieuwe perspectieven en inzichten te bieden en mensen te verbinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!