Nieuwe huisstijl voor AmerpodiaNieuwe huisstijl voor Amerpodia
Back Back Nieuws

Nieuwe huisstijl voor Amerpodia

17 november 2017

We kennen de Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater als afzonderlijke podia die al jaren hun eigen publiek bedienen op het culturele vlak en in de evenementenwereld. Locaties die nu samenwerken onder de naam Amerpodia. Amerpodia en creatief bureau Vruchtvlees slaan de handen ineen om voor de zakelijke markt een overkoepelende identiteit voor de vier huizen te ontwikkelen.

Huizen samen brengen in een overkoepelende identiteit

Amerpodia heeft Vruchtvlees gevraagd Amerpodia een gezicht te geven waar alle vier de historische en monumentale locaties in te herkennen zijn. Amerpodia verwacht begin 2018 de huisstijl en website te kunnen lanceren. Co-founder Roman Stikkelorum van Vruchtvlees over Amerpodia; ‘We kennen de podia en programmering van de huizen van Amerpodia al jaren. Met een kwalitatieve insteek en rijke geschiedenis bieden de vier huizen een reflectie op de maatschappij en bekrachtigen zij cultuur. We kijken er naar uit deze huizen samen te brengen in een overkoepelende identiteit, die niet alleen de kwaliteit van de individuele podia laat doorschemeren, maar ze in hun kracht samenbrengt en mensen uitnodigt een van de podia te komen bezoeken voor een programma of een zakelijk evenement.’

Over Vruchtvlees

Strategisch en creatief digitaal bureau voor identiteit en campagnes. Bekroond met 7 European Design Awards, de Red Dot Design Award en de International Design Award, voor verschillende projecten waaronder de Gispen website, Das Magazin, Voordekunst, Literatuurmuseum en De Munt/La Monnaie. 

Over Amerpodia

Vier historische en monumentale panden in Amsterdam verbonden middels de gracht. Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis bundelen hun krachten in Amerpodia. De vier historische en monumentale panden zijn beschikbaar voor diverse evenementen; van een zakelijk congres, vergadering of presentatie tot een persoonlijk diner, feest of huwelijk. Met de opbrengsten van de verhuur van onze panden realiseren we onze culturele ambities en activiteiten en proberen we nieuwe perspectieven en inzichten te bieden en mensen te verbinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!