Vliegen door Felix en een vrije val in De Nieuwe LiefdeVliegen door Felix en een vrije val in De Nieuwe Liefde
Back Back Nieuws

Vliegen door Felix en een vrije val in De Nieuwe Liefde

17 juni 2020

In de tijd dat alles stil stond, besloot Amerpodia te gaan vliegen – letterlijk. Met als resultaat spectaculaire dronebeelden van de vier cultuurhuizen. Donderdag 18 juni zullen deze beelden met trots worden gepresenteerd in verschillende sessies die om 10:00 uur, 11:00 uur, 14:00 uur en om 15:00 uur starten.

Deze donderdag 18 juni staan de Sales & Events managers van Amerpodia digitaal klaar om een iedereen een rondleiding door een huis naar keuze te geven. Aan de hand van nog niet eerder publiceerde beelden, zal je een digitale rondleiding krijgen. De beelden zijn opgenomen door een racedrone en geven de kijker een nieuw gevoel van vrijheid. Door de versnellingen en zelfs een indrukwekkende vrije val van meer dan 10 meter hoog, wordt het pand op een andere manier uitgelicht.

De rondleidingen zijn live, al zijn de beelden vooraf opgenomen. Zo zal er bij iedere sessie een Sales & Events manager over het pand vertellen en alle vragen betantwoorden. Maar er wordt ook zeker aangemoedigd om als kijker te worden verrast door de indrukwekkende beelden en de mogelijkheden die de vier huizen bieden, ook tijdens deze moeilijke tijden.
 
Aanmelden kan via deze link.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!