Brabanthallen 's-HertogenboschBrabanthallen 's-Hertogenbosch
Back Back Locaties

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

 • Diezekade 2
  5222 AK 's-Hertogenbosch

  Tel: 088 9000 350

 • Brabanthallen 's-Hertogenbosch

In het kort

 • Een van de grootste evenementenlocaties van Nederland 55.000 vierkante meter
 • Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar nabij A2, A59 en A65
 • 8 hallen en 5 zalen flexibel in te zetten en te koppelen.
 • Voor evenementen tot liefst 40.000 personen
 • Te combineren met 1931 Congrescentrum

Ga naar de website

De meest gastvrije en flexibele eventlocatie van Nederland
Eén van Nederlands grootste evenementenlocaties, met ruim 55.000 vierkante meter vloeroppervlakte, én gelegen in hartje Brabant is Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Daarbij is de ligging van de stad 's-Hertogenbosch ook een groot voordeel: met diverse snelwegen, het openbaar vervoer op loopafstand en verschillende hotels in de gezellige binnenstad is het dé ideale evenementenlocatie.

Brabantse gastvrijheid
Al jarenlang bewijst Brabanthallen 's-Hertogenbosch dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van de Brabantse gastvrijheid. Het is zelfs één van de grootste locaties van het land - maar op het moment dat de bezoeker over de drempel stapt, is het vooral de sfeer van het evenement dat hem onthult.

Ontmoeten op veilige afstand
Als sociaal dier verlangt de mens naar samenzijn en ontmoeten. Samen iets delen of ervaren. Maar in tijden als deze, verlangen wij boven alles ook naar veiligheid. Een gevoel van zekerheid en gemoedsrust, niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor kwetsbaren om ons heen.

Het is tijd om weer te kunnen genieten, zij het op gepaste wijze. In de 1,5 meter-maatschappij denken wij graag met u mee in hoe wij u als organisatie kunnen ondersteunen bij het organiseren van een veilig en vertrouwd evenement.

 

Neem contact op met Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Brabanthallen 's-Hertogenbosch zal z.s.m. contact met u opnemen.