Festivak breidt uit met locaties voor corporate events Festivak breidt uit met locaties voor corporate events
Back Back Nieuws

Festivak breidt uit met locaties voor corporate events

10 september 2019

Festivak is de vakbeurs op het gebied van grootschalige evenementen en zal dit jaar op zes en zeven november in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch plaatsvinden. De locaties die worden geëxposeerd zullen zeker in de smaak vallen bij organisaties van grootschalige meetings en congressen.

Connecting the dots

Festivak kent vier doelgroepen: bedrijfsevenementen, Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions (MICE) sector, publieksevenementen, en het entertainment segment. Deze zijn aan elkaar verbonden door hun gedeelde behoeftes. Om deze doelgroepen te voorzien in hun behoeften, wordt de slogan – ’Connecting the dots’ – vrij letterlijk genomen. Verschillende elementen uit de industrie worden aan elkaar gekoppeld om een zo inclusief mogelijke vakbeurs neer te zetten.

Hierdoor is ‘'Festivak allang geen vakbeurs meer voor enkel grootschalige publieksevenementen', stelt Jill Oomen, Project Manager Festivak. Om dat ook op de beurs kenbaar te maken, zijn er exposanten die locaties presenteren en zijn er de nieuwe Netwerk Tours.

Exposanten: Van Brabanthallen tot Convention Bureau Gelderland

De Brabanthallen/ Libema zijn naast de gastheer van Festivak ook vertegenwoordigd met een eigen grote stand en Viplounge. De Brabanthallen dienen tijdens de beurs als beurshal, maar zijn ook dus geschikt voor congressen en gelijksoortige events.

Daarnaast heeft het Convention Bureau Gelderland de handen ineen geslagen met een aantal Gelderlandse toplocaties. Convention Bureau Gelderland, Het Nederlands Openluchtmuseum, het Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo en Hotel Papendal delen een stand en laten hierin zien dat samenwerken belangrijk is voor succes.

Netwerk Tours langs toplocaties

Dit jaar worden voor het eerst de Netwerk Tours georganiseerd tijdens Festivak. Het werkt als een silent disco: je zet een koptelefoon op en schakelt met de andere deelnemers naar dezelfde frequentie. Tijdens deze locatietour word je langs een selectie van locaties geleid en heb je achteraf de kans om de exposanten te spreken. Wees er snel bij, want de tour wordt iedere dag voor een selecte groep gehouden.

Meld je aan

Dit is slechts een greep uit het totaalaanbod van locaties en activiteiten dat Festivak te bieden heeft aan de verschillende segmenten uit de evenementenindustrie. Registreer je nu gratis en laat je als eventprofessional zes en zeven November aanstaande onderdompelen in de wondere wereld van grootschalige evenementen om zowel je kennis als je netwerk uit te breiden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!