Bijna tijd voor Festivak 2022 Bijna tijd voor Festivak 2022
Back Back Nieuws

Bijna tijd voor Festivak 2022

21 oktober 2022

Eindelijk is het zover! Na enkele jaren van afwezigheid kunnen we de 25ste editie van Festivak vieren. Festivak is dé vakbeurs voor grootschalige evenementen. Het belooft weer een inspirerende editie te worden, met een prachtig en compleet aanbod aan toeleveranciers, een imponerende lijst aan sprekers, een knallende brancheborrel en nog veel meer. 

Thematours

Tijdens Festivak kan je ruim 250 exposanten ontmoeten die je ondersteunen in alle aspecten van je event. Om een duidelijk en beknopt overzicht te krijgen van de onderwerpen en exposanten die het beste aansluiten bij je interesses en behoeften kan je deelnemen aan een van de thematours. 

Tijdens deze tours word je in ongeveer een uur rondgeleid over de beurs en bezoek je gericht exposanten die aansluiten bij je interessegebied. Om het hoogst mogelijke voordeel voor de bezoeker te garanderen, is het aantal deelnemers per tour gelimiteerd tot 25 personen, wie het eerst komt - het eerst maalt.

Beurzentour

Bij de tour krijg je als beursmanager een rondleiding op de beurs en ga je met een groep een aantal gerenommeerde toeleveranciers in de beurzensector langs. Je eindigt op de stand van CLC VECTA , die dit keer ook weer van de partij is en een belangrijke bijdrage levert aan het sprekersprogramma van Festivak. Bekijk hier hun volledige sprekersprogramma voor beide dagen.

High Profile Events 

Ook het team van High Profile is deze editie weer te vinden bij Festivak - en wel bij stand B322. High Profile is eveneens onderdeel van verschilende tours, dus kom vooral langs! Aanmelden voor een van de tours kan nadat je je hier hebt aangemeld als bezoeker van Festivak. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!