libema catering
9 oktober 2024

Libéma Catering naar hoger niveau met nieuwe centrale productiekeuken

Rubrieken

Loading...
Gisterochtend werd de start van een nieuw tijdperk voor Libéma Catering gevierd. Met een gloednieuwe, centrale productiekeuken binnen de Brabanthallen heeft het team vanaf nu alle ingrediënten in huis om nóg meer variatie en kwaliteit te leveren aan opdrachtgevers.

Jeroen Dona, divisiedirecteur Libéma Beurzen & Evenementen: ‘Met de opening van de nieuwe centrale productiekeuken van Libéma Catering, het in-huis catering label van onze evenementen accommodaties, tillen we de culinaire ervaring van elk evenement naar een hoger niveau. Het stelt ons in staat om nog efficiënter en flexibeler in te spelen op de wensen van de organisator, terwijl we onze gasten verrassen met de hoogste kwaliteit en versheid van elk gerecht, ongeacht de omvang van het evenement.’

Flexibel in dienstverlening én in de keuken

Dat flexibel en snel schakelen binnen Libéma Catering voorop staat, komt ook in de nieuwe keuken terug. Van mobiele werkbanken tot verrijdbare ovens, alles is eenvoudig te verplaatsen. Zo kan de inrichting helemaal afgestemd worden op de verschillende soorten events die plaatsvinden.

Over Libéma

Libéma is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland. Het bedrijf bestaat uit drie divisies: Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma heeft prachtige locaties, waaronder: Beekse Bergen, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Autotron Exclusive, Congrescentrum 1931, Omnisport Apeldoorn en Luchtvaartmuseum Aviodrome. Dankzij deze diversiteit aan locaties biedt Libéma ontelbaar veel mogelijkheden aan zowel gezinnen als de zakelijke markt.