Margriet Winter Fair dit jaar in BrabanthallenMargriet Winter Fair dit jaar in Brabanthallen
Back Back Nieuws

Margriet Winter Fair dit jaar in Brabanthallen

02 mei 2017

Margriet Winter Fair vindt vanaf dit jaar, na vele succesvolle edities in Jaarbeurs Utrecht, plaats in Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november kan de Brabantse provinciehoofdstad rekenen op de komst van het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Margriet Winter Fair, georganiseerd door Sanoma, trekt jaarlijks zo'n 70.000 bezoekers. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement plaatsvindt in Brabanthallen 's-Hertogenbosch en het belooft wederom een sfeervol spektakel te worden boordevol inspiratie voor de decembermaand.

Nieuwe locatie biedt grenzeloze creatieve mogelijkheden

Mede dankzij de vele succesvolle edities in de Jaarbeurs te Utrecht is Margriet Winter Fair uitgegroeid tot het grootste winterfeest van Nederland. 'Al jarenlang is het evenement van tijdschrift Margriet dé start van het feestseizoen voor veel vrouwen in Nederland. Door de verhuizing naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch zien we een fantastische kans om Margriet Winter Fair nog mooier neer te zetten: nog meer shops, nog meer feestprogramma, nog meer gezelligheid en nog meer kerstsfeer', zegt Leontine van den Bos, Hoofdredacteur van Margriet. Louise van Nispen, Domain Director bij Sanoma, licht de keuze voor de verhuizing verder toe: 'Na de verbouwing van Brabanthallen -die medio september 2017 gereed is- ontstaat er een centraal gelegen ontmoetingsplein van ruim 7.000m2. De indrukwekkende entree, het grotere vloeroppervlak en de mogelijkheden van de verschillende ruimten bieden ons grenzeloze creatieve mogelijkheden om voor de bezoekers van Margriet Winter Fair een nog mooier evenement neer te zetten.'

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Margriet Winter Fair wordt jaarlijks door 70.000 bezoekers bezocht. De centrale ligging van Brabanthallen 's-Hertogenbosch is voor de bezoekers van de fair, vrouwen uit het hele land, gunstig. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement plaatsvindt op deze locatie. Brabanthallen is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken en beschikt bovendien over voldoende parkeergelegenheid. De gastvrijheid van Brabant sluit naadloos aan op de vertrouwde sfeer van Margriet Winter Fair. Robert van Overdijk, vestigingsmanager Brabanthallen 's-Hertogenbosch: 'Bij Brabanthallen zijn we continu bezig met innovatie en vernieuwing om onze klanten en gasten de optimale faciliteiten te kunnen bieden. We zijn ervan overtuigd dat de grootse uitbreiding, waarbij er een nieuwe flexibele ruimte met veel daglicht ontstaat, hieraan bijdraagt. We zijn dan ook ontzettend blij dat wij direct na de realisatie hiervan zo'n groots publieksevenement mogen ontvangen.' De Brabanthallen maken onderdeel uit van Libéma.

Margriet Winter Fair

Margriet organiseert dit jaar voor de 17e keer het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november kunnen de bezoekers van Margriet Winter Fair weer rekenen op een gezellige dag uit. Het belooft meer dan ooit een sfeervol spektakel te worden, boordevol inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Ook zijn er 50 verrassende muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, de mooiste cadeaus voor de feestdagen en lekker eten en drinken in een betoverende feestdagenomgeving. Bezoekers kunnen deelnemen aan 1 van de 15.000 workshops en volop shoppen bij ruim 350 stands.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!