Brabanthallen overkapt middenterrein met lichtdoorlatend dakBrabanthallen overkapt middenterrein met lichtdoorlatend dak
Back Back Nieuws

Brabanthallen overkapt middenterrein met lichtdoorlatend dak

13 maart 2017

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, één van grootste beurzen- & evenementenlocaties van Nederland, staat aan de start van een grote uitbreiding. Het U-vormige middenterrein van ruim 7.000m2 wordt overkapt met een lichtdoorlatend dak wat uiteindelijk een grote centrale entree en ontmoetingsruimte wordt. De verbouwing start medio april 2017. Beurzen en evenementen in de Brabanthallen kunnen tijdens de verbouwing gewoon doorgang vinden.

Investeren in de toekomst

Met deze grote uitbreiding investeert Brabanthallen 's-Hertogenbosch permanent in haar toekomst. De uitbreiding is mede een gevolg van het succes van Indoor Brabant, het internationale paardensportevenement met ruim 70.000 bezoekers dat jaarlijks in Brabanthallen 's-Hertogenbosch plaatsvindt. De hoofdentree krijgt de naam 'Gerrit-Jan Swinkels hal', een eerbetoon aan de drijvende kracht achter Indoor Brabant die in 2015 op 67-jarige leeftijd overleed.
Voordeel van het overdekte binnenterrein met veel daglicht is dat het toegankelijk is vanuit alle individuele hallen van het aangrenzende beurzen- en evenementencomplex. Hierdoor ontstaat er een grote centrale ruimte voor ontmoeting in een prettige ambiance. 

De beste service

Robert van Overdijk, namens directie Brabanthallen 's-Hertogenbosch, is er van overtuigd dat deze uitbreiding Brabanthallen als locatie voor diverse internationale beurzen en evenementen nog meer op de kaart zet: 'Deze nieuwe hoofdentree gaat veel waarde toevoegen. Het biedt ons de kans om gasten van de diverse beurzen en evenementen de beste service te bieden in een prachtige ambiance'. Eind september 2017 wordt de nieuwe Hoofdentree van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in gebruik genomen.

Video-animatie

De video-animatie waarin de nieuwe situatie in 3D zichtbaar is, is te zien op de speciale landingspagina.
Meer informatie over de nieuwe mogelijkheden en impressies zijn te vinden op de website van Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

 De Brabanthallen maken onderdeel uit van Libéma.

  • Vooraanzicht Hoofdentree
    Vooraanzicht Hoofdentree
  • Bovenaanzicht
    Bovenaanzicht

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!