Nieuw: De Brabantse WinterparadeNieuw: De Brabantse Winterparade
Back Back Nieuws

Nieuw: De Brabantse Winterparade

22 september 2023

Sprookjes bestaan. Van donderdag 21 december tot en met zondag 7 januari 2024 vinden ze plaats in De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch tijdens een gloednieuw evenement: De Brabantse Winterparade. Maar liefst 18 dagen achter elkaar is deze internationaal vermaarde beurs-, congres- en evenementenlocatie dagelijks van 11.00-23.00 uur het epicentrum van ultiem winters plezier voor alle leeftijden. Een magisch oord waar jong en oud in een onvergetelijke setting komen genieten van onder meer de grootste schaatsbaan van Brabant, Après Ski XXL, Der Biergarten, Theater en van talloze kinderactiviteiten.

De Brabantse Winterparade is een betoverende plek, sfeervol verlicht door fonkelende kaarslichtjes. Het sneeuwt er, maar toch is het er niet koud. Overal klinkt muziek en geurt het naar poffertjes, warme chocomel met slagroom en glühwein. Kids beleven spannende avonturen in een mini-pretpark en aan de andere kant van dit winterse wonderland zijn ook de volwassenen weer even jong. Ze wagen zich op de hilarische cakewalk of in de Escape Caravan; spelen games in een Arcade game hal; vergapen zich aan een spectaculaire kamelenrace; curlen, en wanen zich een heuse popster tijdens karaoke.

Van kerstmarkt tot theater en apres ski

Van knusse kerstmarkt tot cabaret; van onweerstaanbare attracties tot - arm in arm - meezingen tijdens een show in het theater of bij de après-ski bar. Geliefden, families, vriendengroepen, of collega's die komen borrelen: hier wordt iedereen met open armen ontvangen voor een rits dagen, avonden, nachten. Zoals dat alleen in Brabant kan. Bezoekers beleven er een prikkeling van al hun zintuigen en kunnen zich verbazen over alle attracties en culinaire geneugten die normaal alleen op een kermis, pretpark of food festival te vinden zijn. 

Bourgondisch foodaanbod

Goede voornemens kunnen best nog even wachten, want De Brabantse Winterparade heeft bovendien ook nog eens een Bourgondisch aanbod van eten (foodtrucks en een sfeervol pop-up restaurant) en drinken. Feestbeesten en muziekliefhebbers halen hun hart op bij de Après Ski Bar XXL en Het Theater, biedt een bomvol programma biedt. Ofwel: uitgebreid borrelen, lunchen of dineren in een weergaloze feeststemming, met volop live entertainment.

De Brabantse Winterparade wordt georganiseerd door This Is Live Group, Libéma en Koninkrijk van Muziek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!