Nieuwe Bossche burgemeester opent eerste Margriet Winter Fair in BrabanthallenNieuwe Bossche burgemeester opent eerste Margriet Winter Fair in Brabanthallen
Back Back Nieuws

Nieuwe Bossche burgemeester opent eerste Margriet Winter Fair in Brabanthallen

01 december 2017

In de vernieuwde Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma, openden hoofdredacteur van Margriet Leontine van den Bos en de nieuwe burgemeester Jack Mikkers op 17 november op feestelijke wijze de zeventiende Margriet Winter Fair. Dit jaarlijkse, grootste overdekte winterfeest van Nederland, vond plaats tot en met donderdag 23 november in de Brabantse hoofdstad.

Driedubbel feest

De opening was extra feestelijk omdat er veel te vieren viel: het is de eerste keer dat Margriet Winter Fair in Brabanthallen 's-Hertogenbosch wordt gehouden, het is het eerste evenement in de totaal vernieuwde Brabanthallen én het is het eerste grote evenement dat de kersverse burgemeester van de stad opent.

De Margriet Winter Fair heeft tijdens de eerste editie in Den Bosch in totaal 71.500 bezoekers getrokken. En daarmee is 'een mooie basis gelegd voor een meerjarig samenwerking', zo geeft Barbara Admiraal, woordvoerder van de fair aan. De Winter Fair koos onder meer voor de Brabanthallen vanwege de verbouwing die afgelopen jaar heeft plaatsgevonden. Daarbij ontstond een centraal gelegen ontmoetingsplein van ruim 7.000 vierkante meter.

Optredens, workshops en shoppen

Zeven dagen lang konden bezoekers genieten van vele optredens, gevarieerde workshops, demonstraties en naar hartenlust shoppen voor de feestdagen bij meer dan 300 stands. Op het podium waren onder meer Diggy Dex, sterrenchefkok Joris Bijdendijk, Nick & Simon VanVelzen, Roxeanne Hazes en grote auteurs als Saskia Noort, Simone van der Vlugt en Esther Verhoef.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!