Gloednieuwe Mainstage haalt Thriller LIVE naar NederlandGloednieuwe Mainstage haalt Thriller LIVE naar Nederland
Back Back Nieuws

Gloednieuwe Mainstage haalt Thriller LIVE naar Nederland

23 september 2019

Vorige week is het eerste deel van de programmering van Mainstage bekend gemaakt. Thriller LIVE, die al elf jaar een groot succes op het Londense West End is, zal in januari te zien zijn in Mainstage. Daarmee heeft het Podium van het Zuiden al direct een programmering van formaat staan. Thriller LIVE, een hommage aan Michael Jackson, heeft in Engeland meer dan drie miljoen bezoekers getrokken.

Divers programma

Maar ook andere bekende nationale en internationale sterren als Jane Goodall, de wereldberoemde biologe en bekend om haar vriendschap met de chimpansees, de Amerikaanse hitzangeres Oleta Adams en de Brabantse Frans Bauer hebben inmiddels toegezegd. ‘We zijn trots,’ laat Jeroen Dona van Libéma weten. ‘We mogen eindelijk het eerste deel van de programmering bekend maken. Het zijn prachtige namen die Mainstage mag verwelkomen. Thriller LIVE is een grootse show, direct vanuit West End. Maar dat ook Jane Goodall komt, die onlangs nog met prins Harry uit Engeland sprak en alleen voor Mainstage naar Nederland komt, geeft de diversiteit van ons aanbod aan. En dit is pas de eerste fase. In de komende periode zullen we gefaseerd nieuwe namen en shows bekend maken.’

In de programmering die vandaag bekend is gemaakt, staan verder namen als Jane Goodall, Fource, Frans Bauer, Oleta Adams maar ook de familievoorstelling Peppa Pig, Charly Luske met The Story of George Michael, Celtic Gold, Winter in Wien, Top 2000 Live, Pink Floyd Project en de muzikale theatershow Queen the Music. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen ga naar mainstage.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!