Brabanthallen bouwt multifunctioneel poppodiumBrabanthallen bouwt multifunctioneel poppodium
Back Back Nieuws

Brabanthallen bouwt multifunctioneel poppodium

09 september 2019

Dit maakte Jeroen Dona van Libéma vanochtend bekend. Mainstage wordt dé nieuwe entertainmenthal van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en daarmee hét nieuwe podium van het zuiden. In Mainstage zijn alle faciliteiten aanwezig om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een entertainmentpodium te geven. Er zal een diversiteit aan concerten, entertainmentproducties en grootschalige theatervoorstellingen worden geprogrammeerd.

Mainstage wordt een full-service entertainment locatie, die zich kan meten aan andere bekende entertainment accommodaties in de randstad. Met een capaciteit van zo’n 1.000 tot 3.100 zitplaatsen en/of 6.000 staanplaatsen in concertopstelling, zet het nieuwe podium Zuid-Nederland in één klap op de entertainmentkaart. Door de komst van de nieuwe hal, heeft het zuiden eindelijk een eigen locatie voor grootschalige entertainmentproducties. De bouw van de hal is in volle gang.

'Van carnaval tot festival'

Jeroen Dona van Libéma reageert enthousiast: 'We zijn eindelijk begonnen! We kunnen niet wachten om de deuren te openen voor publiek. Er wordt hard gewerkt aan de programmering. Deze wordt binnenkort bekendgemaakt met een diversiteit aan entertainment. Het wordt van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. We zijn ontzettend trots op ons eigen entertainmentpodium van het zuiden.'

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen ga naar mainstage.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!