KindVak breidt uit!KindVak breidt uit!
Back Back Nieuws

KindVak breidt uit!

25 mei 2021

De komende editie van KindVak, op 13-14-15 januari 2022 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, wordt uitgebreid met een extra hal om ruimte te bieden aan een toevoeging aan het exposantenaanbod: het facilitaire segment.

Facilitair aspect

'KindVak is in de afgelopen 25 jaar autonoom uitgegroeid tot een beurs met een breed aanbod. Wij zien dat dit met name bedrijven zijn die zich richten op alles wat met het kind te maken heeft. De bedrijfsvoering daar omheen - het facilitaire aspect - is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Dat wilden we ook graag terug laten komen op de beursvloer.' Volgens Gerbrig Reitsma, beursorganisator KindVak bij ConExpo, kwam de samenwerking met Thierry Trampe, Han van Egdom en Marco van de Wetering daarom op het juiste moment.

Platform Onderwijs Facilitair

De heren organiseerden al eerder een evenement voor deze doelgroep, Platform Onderwijs Facilitair. Dat evenement wordt geïntegreerd in KindVak. 'Hierdoor kunnen we de beurs in één keer substantieel uitbreiden. En dat is van belang voor de bezoeker: die wil zich kunnen oriënteren, rondkijken en vergelijken.' Niet alleen het exposantenaanbod wordt uitgebreid, ook in het workshopprogramma komt het facilitaire thema uitgebreid aan bod. Met de overname en de toetreding van Han en Thierry tot het salesteam van KindVak, denkt de organisatie in januari fors meer bezoekers te trekken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!