Utrecht Convention BureauUtrecht Convention Bureau
Back Back Evenementenbureaus

Utrecht Convention Bureau

 • Ganzenmarkt 1
  3512 GC Utrecht

  Tel: 030 236 0036

 • Utrecht Convention Bureau

In het kort

 • Dé kennisstad op het gebied van groen, gezond en slim leven
 • Centraal gelegen en uitstekend bereikbaar vanuit binnen- en buitenland
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Groot en gevarieerd aanbod van historische en eigentijdse congres- en vergaderlocaties
 • Diverse mogelijkheden voor (financiële) ondersteuning voor uw meerdaagse congres

Ga naar de website

In het hart van de meest concurrerende regio van Europa ligt Utrecht, dé stad voor zakelijke bijeenkomsten.Utrecht is een levendige kennisstad met jonge, slimme inwoners, een bloeiende creatieve sector en aantrekkelijke locaties voor zakelijke evenementen, op slechts dertig minuten van Schiphol Airport. Bezoekers roemen Utrecht om de sfeervolle middeleeuwse binnenstad met bijzondere monumenten, de imposante moderne architectuur, het inspirerende culturele leven en de prachtige groene omgeving vol historische schatten en verhalen. Publiekstrekkers zijn de eeuwenoude werven – uniek in de wereld – en de hoogste kerktoren van Nederland: de Domtoren.

Door haar omvangrijke netwerk van kennisintensieve bedrijven en instellingen is Utrecht bijzonder geschikt voor het organiseren van wetenschappelijke congressen. Op het Utrecht Science Park, het grootste kenniscentrum van Nederland, bundelen wetenschappers en ondernemers hun krachten om een sterke impuls aan de regionale economie te geven. Samen met de gemeente en inwoners van Utrecht werken zij aan een groene, gezonde en slimme stad.

 

Het Utrecht Convention Bureau geeft deskundig, kosteloos en onafhankelijk advies aan organisatoren van congressen, vergaderingen en andere zakelijke evenementen over de mogelijkheden die de Domstad en de regio op dit gebied te bieden heeft.

Neem contact op met Utrecht Convention Bureau

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Utrecht Convention Bureau zal z.s.m. contact met u opnemen.