Ga online mee op Locatietour in ZeistGa online mee op Locatietour in Zeist
Back Back Locaties

Ga online mee op Locatietour in Zeist

30 maart 2023

Na de succesvolle live edities van de Locatietour in Utrecht Region in oktober 2022 en januari 2023, neemt Linda op Locatie (LOL) je nu online mee op Locatietour in Zeist. Op het programma: kleinschalige onontdekte locaties.
 

Met haar eigen camera in de hand en Joep mee voor de interviews produceerde ze vier locatievlogs. Ga er lekker voor zitten en doe totaal in nog geen zeven minuten inspiratie op voor jouw volgende (te organiseren) training of vergadering. En wie weet… brengt het je ook nog op andere ideeën om deze unieke vergaderlocaties in te zetten.

Tuinhuis voor je teammeeting

Verscholen achter het woonhuis van Rense en Marjolijn aan de rand van de Zeister bossen vind je De Lyceum Oranjerie. Het is een losstaand tuinhuis met eigen voorzieningen zoals een professionele keuken en toiletgroep. De huiselijke setting met vergadertafel en loungehoek voldoet aan alle voorwaarden voor een succesvolle dag vergaderen of trainen met acht tot tien personen. Je eigen tuinhuis voor een dag, waar je in de winter knus bij de houtkachel kruipt en in de zomer de volledige pui openschuift. Kies voor een wandeling of huur mountainbikes voor een buitenbreak. De aangegeven MTB- en wandelroute start direct aan de overkant van de straat.

 

Onbevangen gastvrijheid bij Johannes

Bij Johannes werken mensen met een licht verstandelijke beperking en afstand tot de arbeidsmarkt. Dat zij daar met veel passie en plezier werken voel je direct. De locatie en het team sluit je na een bezoek direct in je hart. Je kunt er koffiedrinken, lunchen maar dus ook vergaderen. De tuin is geschikt voor iets grotere groepen en meetings op maat. Leuke aanvulling: Bij Johannes vind je ook een winkel waar ze eigen producten verkopen. Doe nu alvast je kerstbestelling, want ze nemen graag de tijd.

Proeverij de Azijnmakerij

Een paar straten verderop in het centrum van Zeist, vind je Proeverij de Azijnmakerij. In de volksmond bekend onder ‘het azijnhuisje’, vestigde Frans Broekhuijsen op deze locatie zijn eigen kleinschalige restaurant. In het pand is een aparte ruimte voor vergaderingen, private dinings of gezellige borrels. Laat je verrassen door een 3, 4 of 5- gangen verrassingsmenu als lunch of aansluitend op je vergadering.

Herbestemming Stationshuis

Het voormalige stationshuis Huis ter Heide in de gemeente Zeist, is met veel liefde en aandacht voor interieur omgeturnd tot vergaderhuis. De oorsprong van het pand voel je nog steeds omdat er originele elementen behouden zijn en sfeerdetails in het interieur verwijzen naar de oorspronkelijke functie. Waar plan jij jouw volgende meeting? In De Stationshal, Het Perron, De Wachtkamer, Het Bagagedepot, De Stiltecoupé of De Passage. Of gebruik Het Stationshuis als kantoor voor één dag met werkruimte voor totaal 30 personen.

 

Foto: BFoto, Bianca de Wit
Vlogs: Linda op Locatie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!