25 Maart: Locatietour Utrecht25 Maart: Locatietour Utrecht
Back Back Nieuws

25 Maart: Locatietour Utrecht

07 maart 2019

Tijdens de 7e editie van de Locatietour op maandag 25 maart ontdekken meeting- en eventplanners bijzondere en nieuwe eventlocaties in het centrum van Utrecht. De Locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland. In totaal bezoeken we 6 locaties op één dag. Informatie en aanmelden: www.locatietour.nl

De tour staat niet alleen bekend om het ontdekken van bijzondere locaties. Ook nieuwe locaties komen aan bod. 'Zo kunnen zelfs de meest doorgewinterde eventplanners en boekers inspiratie blijven opdoen, ook als ze vaker zijn mee geweest met de Locatietour,' vertelt de organisator Linda Kerkhoven, van adviesbureau Linda op Locatie. Op het programma staan drie nieuwe locaties waarvan er twee gevestigd zijn in het vernieuwde stationsgebied.

Op pad met Utrecht Region Pass

Met de Locatietour is er al eens uitgebreid gewandeld tussen verschillende locaties, werd er ook al gevaren op verschillende boten en is er gefietst op de Utrechtse Heuvelrug. Deze keer wordt de Utrecht Region Pass gebruikt. Met deze mobiliteitspas kan men gebruik maken van alle soorten openbaar vervoer en OV-fiets in de stad en regio Utrecht, maar ook in de rest van Nederland. Tijdens de tour zijn deelnemers vrij om een bepaald deel te wandelen of met de bus af te leggen. Monique André de la Porte, Accountmanager bij het Utrecht Convention Bureau: 'We vinden het belangrijk dat mensen zelf ervaren dat reizen in Utrecht met het openbaar vervoer voor zakelijke doeleinden een prima oplossing is.'

Over Utrecht Convention Bureau

Het Utrecht Convention Bureau (onderdeel van Utrecht Marketing) is een one-stop-shop voor organisatoren van nationale én internationale congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Het UCB geeft onafhankelijk, kosteloos en deskundig advies over de mogelijkheden die Utrecht te bieden heeft op het gebied van zakelijke evenementen. Daarnaast geeft UCB ook informatie over marketing & promotie, de financiële aspecten of subsidiemogelijkheden bij congressen en ondersteunt bij bidprocedures en site-inspecties.

De Locatietour

De Locatietour is een soort van locatie-ontdekkingstocht in groepsverband speciaal voor event- en meetingplanners. Voor een locatie is het niet altijd praktisch om locatiebezoeken tussen de bedrijven door te doen en voor boekers is het bezoeken van locaties een tijdrovende taak. Een locatietour biedt uitkomst voor zowel de aanbieder als de opdrachtgever.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!