Fokker TerminalFokker Terminal
Back Back Locaties

Fokker Terminal

  • Brinckhorstlaan 249
    2516 BB Den Haag

    Tel: 0652 038 755

  • Fokker Terminal

In het kort

  • 150 tot 1000 personen
  • 400 parkeerplaatsen
  • karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw

Ga naar de website
 

WEBCASTSTUDIO’S FOKKER TERMINAL

We verzorgen op drie verschillende locaties in de Fokker Terminal professionele webcast producties. Bekijk hier de mogelijkheden.

HANGAR
Vanuit onze hangar verzorgen we custom made webcast producties. Dit zorgt voor indrukwekkende settings waardoor een productie onderscheidend is van standaard webcast producties.

STUDIO 1
Onze grootste subzaal, de Motorruimte hebben we permanent ingericht als webcast studio samen met onze techniekpartner AVEQ. Deze ruimte is standaard voorzien van meerdere projectieschermen, camera’s en schakeltechniek voor een impactvolle manier van content presenteren. De studio is voorzien van een podium, debattafel, dynamisch licht en biedt naast streamingmogelijkheid ook ruimte voor 30 gasten die er live bij aanwezig kunnen zijn. De webcast studio is per dagdeel te huur.

STUDIO 2
De tweede studio bevindt zich in een subruimte van 8 x 8 meter. Deze studio is ook volledig ingericht zoals bovenstaand beschreven. In deze studio kan alleen geen publiek worden ontvangen.

 
 
 

In slechts 5 jaar tijd heeft de Fokker Terminal zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke allure. De hangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Daarnaast beschikt de Fokker Terminal over 17 verschillende subruimtes voor bijvoorbeeld workshops. Deze ruimtes zijn overzichtelijk gelegen rondom de hangar en variëren in capaciteit van 40 tot 250 personen.

De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Met een vrij vloeroppervlak van ruim 2000 m² is de hangar geheel flexibel in te delen en ideaal voor onder andere productpresentaties, modeshows, beurzen of bedrijfsfeesten.

Met de introductie van de Turn Key Congrespakketten maakt de Fokker Terminal het mogelijk een congres te organiseren in een niet alledaagse, industriële en inspirerende omgeving.

 

Bereikbaarheid
De locatie is centraal gelegen in de randstad en is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

Neem contact op met Fokker Terminal

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Fokker Terminal zal z.s.m. contact met u opnemen.