LIVE AGAIN! groot succes, live plekken vergevenLIVE AGAIN! groot succes, live plekken vergeven
Back Back Nieuws

LIVE AGAIN! groot succes, live plekken vergeven

18 juni 2020

Een consortium van eventprofessionals heeft de krachten gebundeld en organiseert op woensdag 1 juli 2020 het eerste grote livecongres van Nederland na de intelligente lockdown: LIVE AGAIN! Sinds de bekendmaking van dit eerste livecongres van Nederland met 100 personen is de organisatie overstelpt door reacties. Vanwege de overheidsmaatregelen zijn er zowel in het ochtend- als in het middagprogramma slechts 100 plekken beschikbaar, die inmiddels via een willekeurige selectie zijn vergeven. Wil je er toch bij zijn? Door de hybride vorm is het congres ook online te volgen!

Congres online volgen

De organisatie wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om het congres online te volgen, waarbij vanuit de webcast studio een aantrekkelijk onlineprogramma wordt geboden onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut. Diverse gasten zullen gedurende de dag bij hem aan tafel aanschuiven. Tevens kunt u online het plenaire programma volgen, alsmede vragen stellen die worden besproken tijdens de interactieve sessies, de live talks!

Onlineprogramma

Het online ochtendprogramma duurt van 09:30 uur tot 11:30 uur en is specifiek gericht op vakgenoten vanuit o.a. corporates, branche-organisaties en overheidsinstellingen. Het online middagprogramma duurt van 15:00 uur tot 17:40 uur en is bedoeld voor evenementenbureaus en overige opdrachtnemers vanuit de evenementensector. Het volledige onlineprogramma wordt hier binnenkort bekendgemaakt.

Hybride congres

Vanaf 1 juli is het vanuit de Rijksoverheid weer toegestaan om congressen voor 100 personen te organiseren, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en diverse hygiënemaatregelen. Met LIVE AGAIN!, dat plaatsvindt in de Fokker Terminal in Den Haag, wil het consortium vooral laten zien wat er wél kan en vakgenoten uit de hele evenementenbranche een hart onder de riem steken.

Hybride

LIVE AGAIN! is een zogenaamd hybride congres, een combinatie van live en online, waarbij het aantal aanwezige gasten flexibel kan worden opgeschaald en afgeschaald naargelang de overheidsrichtlijnen van dat moment. Het ochtendprogramma, bedoeld voor medewerkers van overheden en corporates die eindverantwoordelijk zijn voor de organisatie van congressen en businessevents, wordt gepresenteerd door Paula Udondek. Sjoerd Weikamp begeleidt het middagprogramma, dat speciaal wordt georganiseerd voor de evenementenbranche. De informatie die we in het ochtendprogramma vergaren, gaan we in de middag bediscussiëren met de evenementenbureaus om zo met elkaar zoveel mogelijk kennis en nieuwe inzichten te delen.

Initiatiefnemers

LIVE AGAIN! is een initiatief van een aantal bedrijven uit Den Haag dat al jarenlang met elkaar samenwerkt en veel ervaring heeft in de evenementensector. Ondanks het feit dat al deze bedrijven nu zelf ook met een enorme omzetdaling te maken hebben, willen ze met dit congres op 1 juli 2020 de evenementensector weer op gang brengen en overheden en bedrijven aansporen om dit najaar nog hun zakelijke events in te plannen. De initiatiefnemers zijn de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ, congres & eventcateraar Mood4Food en organisatie- en PR bureau Smith Communicatie. Het initiatief wordt o.a. ondersteund door het Nederlands Debat Instituut, Van der Maarel Eventstyling, Kronenburg hospitality en High Profile Events.

Stefan Heerholtz van High Profile Events: ‘LIVE AGAIN is geïnitieerd vanuit de gedachte om te laten zien wat er weer kan. Wij juichen dat meer dan toe en sluiten ons graag bij dit initiatief aan als mediapartner.’

Schrijf je in op www.LiveAgain.nl

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!