ECP Jaarfestival 'Een reis door 25 jaar digitalisering’ECP Jaarfestival 'Een reis door 25 jaar digitalisering’
Back Back Nieuws

ECP Jaarfestival 'Een reis door 25 jaar digitalisering’

27 oktober 2023

Herinnert u zich de opvouwbare routekaarten nog? Of chatten via MSN? In een kwart eeuw hebben er ontzettend veel digitale ontwikkeling plaatsgevonden – een ware digitale revolutie. Op 16 november nemen we u bij het ECP Jaarfestival graag mee op reis. Om terug te blikken op alle mooie mijlpalen die bereikt zijn én vooruit te kijken naar de uitdagingen waar we voor staan. Dat doen we met ruim 1.000 gasten die zich met digitalisering in Nederland bezighouden. Bent u er ook bij?

ECP bestaat dit jaar 25 jaar. En dat vieren we graag. Laat je tijdens het Jaarfestival inspireren en krijg de mogelijkheid in gesprek te gaan met de sprekers over actuele thema’s. Wat is er bereikt op het gebied van o.a. online veiligheid en vertrouwen, digitale vaardigheden, technologie en strategische innovatie? Maar ook: voor welke uitdagingen staan we?

Koning bij 25-jarig jubileum

De organisatie is zeer verheugd dat Zijne Majesteit de Koning ook aanwezig zal zijn op het Jaarfestival. De Koning heeft van 2004 t/m 2013 deel uitgemaakt van de Raad van Advies van ECP. Naast een bezoek aan de tentoonstelling ’25 jaar ECP & Digitalisering’, spreekt hij met (ervarings)deskundigen over onder meer chat GTP en ethiek en actuele digitale dilemma’s die jongeren bezighouden.

In gesprek met sprekers over actuele thema’s

Met 18 inspirerende sessies in 3 break-out rondes, diverse learning tables en demo’s van partners is er voor ieder wat wils. Check hier het hele programma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!