Hybride events bestaan niet!Hybride events bestaan niet!
Back Back Nieuws

Hybride events bestaan niet!

23 juni 2021

Op maandag 5 juli om 10:30 uur houden experts uit de evenementenbranche een online event ‘Live meets online’. Na bijna anderhalf jaar online events maken experts uit de evenementenbranche de balans op. Vanuit de Fokker Terminal in Den Haag nemen we je een uur mee in de wereld van online, hybride en live events. Welke opgedane kennis van online events gaan we toepassen in de aankomende live events? Is een hybride event een haalbaar model, of wordt het een onderdeel van een veel bredere event- en communicatiestrategie? Welke rol hebben online eventplatforms straks in de live markt? Dagvoorzitter Tom Jessen zal in zijn rol als moderator razendsnel schakelen tussen deze onderwerpen met verschillende sprekers, praktijkvoorbeelden en uiteraard jullie als kijker!

Eventleader 

Het afgelopen anderhalf jaar heeft Eventleader zich bewezen als een betrouwbare partner. Onno Schaap vertelt samen met zijn collega Maarten Breumelhof over de ins en outs van de software. Een uniek evenementenplatform met features die inspelen op de behoefte vanuit de huidige markt. Hoe is het ontstaan, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de verwachtingen voor de komende jaren? Tijdens de livestream worden relevante voorbeelden van Eventleader gedemonstreerd. Kom alles te weten over de verschillende features en mogelijkheden. 

Toekomstperspectief 

Ook Tim Rosman zal vanuit zijn rol als Director Sales & Events van de Fokker Terminal zijn expertise delen. Welke ontwikkelingen zijn er, welke vragen leven er in de branche en wat verwacht hij van de toekomst? Zal het teruggaan naar normaal? Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden.

Deelnemen aan het webinar

Benieuwd hoe de toekomst van de evenementenbranche eruitziet? Aanmelden kan op https://eventleader.eu/live-meets-online 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!