Eerste editie Europa Event op 20 en 21 novemberEerste editie Europa Event op 20 en 21 november
Back Back Nieuws

Eerste editie Europa Event op 20 en 21 november

19 maart 2021

Goed nieuws voor alle reisprofessionals: op 20 en 21 november 2021 vindt de eerste editie van het Europa Event plaats, een B2C-evenement dat compleet in het teken staat van reizen en vakanties binnen Europa. Ruim 200 Europese bestemmingen worden gedurende twee dagen vertegenwoordigd door ervaren reisspecialisten, landenshows, films en stands. Het Europa Event vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag en wordt georganiseerd door ANNONU Events, een evenementenbureau dat al tien jaar lang reisbeurzen in Nederland en België organiseert.

Europa Event

Na maanden van strenge reisrestricties staan Nederlanders en Belgen te trappelen om eindelijk hun langgekoesterde droomreis te maken. De verwachting is dan ook dat zodra de maatregelen versoepelen en het aantal gevaccineerde personen stijgt, zij massaal op vakantie gaan. Het Europa Event informeert en inspireert reislustig Benelux over de mooiste bestemmingen, diverse vervoersmogelijkheden en de verschillende typen vakanties.

Hoge reputatie binnen de evenementenbranche

ANNONU Events organiseert al tien jaar lang reisbeurzen in zowel Nederland als België. Naast het Europa Event is ANNONU verantwoordelijk voor de organisatie van onder andere Cruise Events en Verre Reizen Events die jaarlijks gemiddeld 30.000 bezoekers trekken. Door het succes van voorgaande edities is besloten om in lijn met de voorspelde vakantietrends een evenement geheel in het teken van Europa plaats te laten vinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!