MPI Event: Connect met speciale aandacht voor het CoronavirusMPI Event: Connect met speciale aandacht voor het Coronavirus
Back Back Nieuws

MPI Event: Connect met speciale aandacht voor het Coronavirus

12 maart 2020

Op maandag 30 maart organiseert MPI Nederland het event MPI: Connect. Tijdens deze editie wordt er ook aandacht besteed aan het coronavirus. Dat onze branche hard getroffen wordt door dit virus, kunnen en mogen we niet negeren. Daarom is MPI een samenwerking aangegaan met CLC-VECTA en wordt er uitgebreid stilgestaan bij dit onderwerp.

Coronavirus

Tijdens deze dag zullen alle vragen rondom het coronavirus beantwoord worden en gaan we in gesprek met onder andere Vincent van den Bos (advocaat bij CLC-VECTA partner DVAN Advocaten) en Shelly Schomakers (specialist op het gebied van eventrisico’s en verzekering bij partner We Insure). Zij zullen hun visie geven op de actualiteit en de gevolgen voor onze branche. Met het oog op de dagelijkse ontwikkelingen adviseren wij je hierbij aanwezig te zijn!

Programma met topsprekers

Verder zijn de inhoudelijke sessies geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie. Het is MPI Nederland gelukt inspirerende sprekers vast te leggen, waaronder de veelgevraagde keynote speaker Paul Hughes. Met zijn ‘Ten Meters Of Thinking’ legt hij duidelijk uit hoe men verandering op een goede, correcte en duurzame wijze kan aanpakken. Hij legt daarbij ook de link naar de evenementenbranche. Hij is in goed gezelschap van sprekers met Frank Boode (imagineering), Erwin Steijlen (music first) en Victor van Doorn (experience design). Registratie voor dit MPI Event is inmiddels gestart.

Connection by Chainreaction

We starten de dag met Chainreaction, een teambuilding concept van Lennart Peeperkorn, waarbij we door het benutten van een ieders talent toewerken naar een gezamenlijk eindresultaat. Verschillende talenten vormen samen een team en de verschillende teams bouwen ieder een gedeelte van een traject dat samen een grote kettingreactie wordt. Alles staat met elkaar in verbinding.

Praktische info

Wanneer: 30 maart 2020
Waar: Fokker Terminal, Den Haag
Programma: Klik hier voor het hele programma en bestel je ticket.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!