Den Haag Onderneemt 2021 in Fokker Terminal Den Haag Onderneemt 2021 in Fokker Terminal
Back Back Nieuws

Den Haag Onderneemt 2021 in Fokker Terminal

05 oktober 2021

Op 30 november vindt Den Haag Onderneemt 2021! plaats in de Fokker Terminal. Hét evenement waar Haagse ondernemers elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen, en ideeën uitwisselen. Ook worden de Haagse Parels uitgereikt: dé ondernemersprijs vanuit de gemeente Den Haag.

Het is de vierde editie van Den Haag Onderneemt. Thema dit jaar is Zakendoen in coronatijd: Wat hebben we geleerd? Wethouder Saskia Bruines: ‘Ondernemers zijn hard getroffen door de coronacrisis. Maar ik zie ook dat er afgelopen jaar erg creatief en inventief ondernomen is in Den Haag. Tijdens Den Haag Onderneemt! Kijken we terug op een roerige periode, delen we ervaringen en is er natuurlijk aandacht voor de vraag: Hoe gaan we verder?’

Programma

Tijdens verschillende breakoutsessies vertellen ondernemers over hun ervaringen tijdens corona. Ook is er aandacht voor thema’s als dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in onze stad. Uiteraard sluiten we af met een ouderwets gezellige borrel, geheel volgens de RIVM-richtlijnen.
Aanmelden kan hier.

Familiebedrijf van het jaar

Tijdens Den Haag Onderneemt worden ook de Haagse Parels uitgereikt; dé prijs voor Haagse bedrijven en personen die een bijzondere bijdrage aan de Haagse economie leveren. Dit jaar met een categorie specifiek voor Haagse familiebedrijven: het bedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen de gemeente Den Haag op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, werkgelegenheid, duurzaamheid en of innovatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!