Eye FilmmuseumEye Filmmuseum
Back Back Locaties

Eye Filmmuseum

 • IJpromenade 1
  1031 KT Amsterdam

  Tel: 020 589 1401

 • Eye Filmmuseum

In het kort

 • Architectuur
 • Bereikbaarheid
 • Optimale AV mogelijkheden
 • Uitzicht
 • Unieke Amsterdamse locatie

Ga naar de website

In EYE, het nationale museum voor de film in Amsterdam, wordt iedere gast geïnspireerd en verrast. Verrast door de verscheidenheid aan publiek, activiteiten en mogelijkheden die het adembenemende gebouw aan het IJ biedt. Sinds 2012 huist EYE in hotspot Amsterdam­Noord, gewaardeerd door haar prachtige architectuur en prettige ambiance. Op deze full service evenementenlocatie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Van de ruimtelijke, lichte en strakke vergaderruimtes tot de uitmuntende filmzalen voorzien van de nieuwste apparatuur, voor ieder event heeft EYE wat wils. De eyecatcher in Noord is uitstekend bereikbaar per auto, fiets, boot en te voet vanaf centraal station.

Vier filmzalen, een foyer en drie  vergaderzalen heten de gasten  welkom.   De ruimtes met elk een uniek  karakter zijn te huur voor vergaderingen,  lezingen, congressen, bedrijfspresentaties, workshops en natuurlijk film vertoningen. Ook diners, borrels en recepties  behoren tot de mogelijkheden. Eén dag per maand bestaat zelfs de mogelijkheid om de gehele locatie exclusief te huren voor een besloten evenement. Zo  kunnen wij aan alle wensen voldoen voor zowel kleine als grotere evenementen: een congres met 300 deelnemers, een bedrijfsfeest voor 900  collega’s of juist een intiem diner voor 30 personen: op deze inspirerende locatie zijn de mogelijkheden voor een bijeenkomst talrijk.

Neem contact met ons op via  events@eyefilm.nl of tel. +31 (0)20 589 1401. Tot ziens!

Neem contact op met Eye Filmmuseum

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Eye Filmmuseum zal z.s.m. contact met u opnemen.