Vier de zomer in EYEVier de zomer in EYE
Back Back Nieuws

Vier de zomer in EYE

17 juli 2017

EYE, het nationale museum voor de film aan het Amsterdamse IJ, beheert meer dan veertigduizend films uit alle genres en verzorgt bijzondere programmering rond de filmgeschiedenis en hedendaagse ontwikkelingen in de filmcultuur. Als schatbewaarder van de film wordt EYE wereldwijd geroemd om zijn kennis en expertise op het gebied van (digitale) filmrestauratie, onderzoek en educatie. Voor jong en oud, filmliefhebber en professional: vanuit steeds veranderend perspectief belicht EYE de film als kunst, amusement en deel van de digitale beeldcultuur. De organisatie telt 170 medewerkers en heeft diverse dependances. Sinds 2012 huist EYE in hotspot Amsterdam-Noord, waar ook het EYE Collectiecentrum is gevestigd.

EYE als eventlocatie

Naast dat EYE een filmmuseum is, heeft het ook veel mogelijkheden als evenementenlocatie. Speciaal voor deze tak heeft EYE voor de maanden juli en augustus een aantal zomerarrangementen samengesteld.

De zomerarrangementen bieden de mogelijkheid om zowel binnen als buiten voor de IJ-Lounge een drankje en een hapje te nuttigen. De hapjes variëren van tafelgarnituur tot aan een complete barbecue. De IJ-Lounge bevindt zich op waterniveau en biedt een prachtig uitzicht over het IJ. In de IJ-lounge heb je de mogelijkheid met je gezelschap naar buiten te gaan. Je kunt ervoor kiezen je gasten niet via de hoofdingang van het gebouw, maar door de privé-ingang van de IJ-Lounge te laten binnenkomen. De zomerarrangementen zijn geschikt voor diverse doeleinden zoals een bedrijfszomerborrel, jubileum of presentatie.

Voor een weergave van de diverse zomerarrangementen, klik je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!