Zonnige zomerarrangementen aan ’t IJZonnige zomerarrangementen aan ’t IJ
Back Back Nieuws

Zonnige zomerarrangementen aan ’t IJ

20 juli 2018

Eye Filmmuseum biedt als evenementenlocatie vele mogelijkheden, zowel binnen als buiten aan het water. In de zomermaanden juli en augustus heeft Eye een aantal nieuwe arrangementen samengesteld, voor een zomertarief.

Heb je iets te vieren met collega’s of wil je het eerste half jaar afsluiten op een eigen terras aan het IJ? Met de nieuwe zomerarrangementen biedt Eye de mogelijkheid om zowel binnen als buiten voor de IJ-Lounge aan het water te genieten van een hapje en een drankje. De arrangementen variëren van een uitgebreide barbecue tot verschillende borrelmogelijkheden met diverse hapjes. Doordat de IJ-Lounge beschikt over een aparte ingang, hoef je niet door de hoofdentree van het museum. Op deze manier krijgt je presentatie, jubileum of zomerborrel een exclusief karakter op deze locatie in Amsterdam.

Het nationale huis van de cinema

Eye is het nationale huis van de cinema, het enige museum voor de film en de kunst van het bewegend beeld in Nederland. Eye is gevestigd in een iconisch gebouw aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord. Het museum beschikt over vier filmzalen, een grote tentoonstellingsruimte, een Collectiecentrum met restauratieateliers en een bar-restaurant met uitzicht op het IJ.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!