Hete PeperHete Peper
Back Back Eten & drinken

Hete Peper

  • Verrijn Stuartweg 77
    1112 AW Diemen

    Tel: 020 682 0012

  • Hete Peper

Ga naar de website

Wat leuk dat we ons even mogen introduceren. Wij zijn Hete Peper. Een cateraar met een uitgesproken smaak. Ons team bestaat uit echte vakidioten, meedenkers, andersdenkers en doordenkers. Wij geloven dat eten meer is dan een maaltijd - het is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal goed neer te zetten. Creatief, uitdagend, spannend. En vanuit deze overtuiging laten we ons inspireren en verleggen we keer op keer onze grenzen om het verhaal van jouw event op de sterkst mogelijke manier op te vertellen. Soms pittig, altijd prikkelend! 

Met een spraakmakend verhaal kun je verbazen, een statement maken, neuzen dezelfde kant op laten wijzen of een gevoel los maken. Het haalt je uit je comfortzone. Zet je aan het denken. En zorgt uiteindelijk voor een ervaring die iedereen met elkaar verbindt. Wat wil jij vertellen? Hoe smaakt jouw strategie? 

Kortom, wij zijn de culinaire regisseur van jouw event.  We vertellen verhalen met eten, verkondigen boodschappen op je bord. Elke hap voedt je fantasie. Elke slok inspireert.

Waarom Hete Peper? Omdat we een beetje verslavend zijn… De aanmaak van endorfine als reactie op Hete Peper geeft een plezierige sensatie. Soms pittig, altijd prikkelend. Net zoals in onze samenwerking met opdrachtgevers.​ We hopen je snel een keer te mogen enthousiasmeren en horen graag wat jij wil vertellen met jouw event.

Tel: 020 682 0012 - info@hetepeper.nl - hetepeper.nl

 

Neem contact op met Hete Peper

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hete Peper zal z.s.m. contact met u opnemen.