Hete Peper introduceert nieuwe, prikkelende positioneringHete Peper introduceert nieuwe, prikkelende positionering
Back Back Nieuws

Hete Peper introduceert nieuwe, prikkelende positionering

23 juni 2022

De creatieve eventcateraar Hete Peper uit Amsterdam heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten, maar de interne organisatie eens flink op de schop genomen. En dat resulteerde in een nieuwe strategie, een sterk team van vakidioten, meedenkers, andersdenkers en doordenkers. En een gloednieuwe identiteit.

De belofte van Hete Peper is van het bekende De extra bite vervangen door: Soms pittig, altijd prikkelend. Een belofte die het eigenzinnige karakter van het bedrijf symboliseert en de rode draad vormt door de eindeloze scala aan creatieve concepten. Mét nog steeds een metaforische knipoog naar de inmiddels 20 jaar bestaande bedrijfsnaam.

'Eten is meer dan een maaltijd'

Kim van der Does, mede-eigenaar en brein achter de vernieuwde positionering en strategie, legt uit: 'Hete Peper gelooft dat eten meer is dan een maaltijd, het is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal goed neer te zetten; creatief, uitdagend en spannend. Een spraakmakend verhaal haalt je uit je comfortzone. Zet je aan het denken. En zorgt uiteindelijk voor een ervaring die iedereen met elkaar verbindt. Kortom wij zijn de culinaire regisseur van een event. We vertellen verhalen met eten, verkondigen boodschappen op je bord. Soms pittig, altijd prikkelend. Zo helpen wij onze klanten het verhaal van hun evenement op de sterkst mogelijke manier te vertellen.'

Geen alledaagse huisstijl

De nieuwe positionering wordt uitgedragen met een uitdagende website en pakkende content. Het bedrijf neemt je mee op een visuele reis langs hun overtuiging, werkwijze en filosofie. En dat doen ze met een met kleurrijk designpalet en een urban look-and-feel. Inspirerend en een tikkeltje anders.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!