Podcast LIVELIVELIVE #7: Hete Peper & The Food Line-up over de cateringbranchePodcast LIVELIVELIVE #7: Hete Peper & The Food Line-up over de cateringbranche
Back Back Nieuws

Podcast LIVELIVELIVE #7: Hete Peper & The Food Line-up over de cateringbranche

14 april 2021

Kiezen voor de lange termijn, dat is wat zowel Carola Meijer van Hete Peper als Maartje Nelissen van The Food Line-Up gedaan hebben de afgelopen tijd. Wat een idioot jaar bleek voor de branche, hebben beide cateraars zo goed als mogelijk proberen om te draaien tot een waardevolle tijd met extra ruimte om te innoveren, nog verder te professionaliseren en zich te richten op dat eigen stukje van de cateringtaart waarmee ze hun eigen bestaansrecht creëren. 

Op 22 april gaan Carola Meijer van Hete Peper Catering en Maartje Nelissen van The Food Line-Up samen met hosts Arjen Lemstra en Bardo Roodnat in gesprek over de uitdagingen van deze tijd, de stand van de cateringbranche en de toekomstverwachtingen. Want hoe smaakt 2021, welk effect hebben online evenementen en het vele thuiswerken. En hoe zit het met hun eigen missie?

Luister

De podcast is te beluisteren via de bekende kanalen. Nieuwsgierig naar de eerste zes afleveringen? Die luister je hier terug.

LIVE LIVE LIVE

LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de evenementenindustrie, is een initiatief van High Profile Events, Dutch Standard Events en EventSummit. In deze meerdelige podcast bespreken we events vanuit alle windrichtingen: natuurlijk bekijken we uitgebreid waar we nu staan, maar nóg liever kijken we met onze gasten naar de toekomst.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!