Podcast LIVELIVELIVE #7: Hete Peper & The Food Line-up nu te luisteren!Podcast LIVELIVELIVE #7: Hete Peper & The Food Line-up nu te luisteren!
Back Back Nieuws

Podcast LIVELIVELIVE #7: Hete Peper & The Food Line-up nu te luisteren!

20 april 2021

Wat een idioot jaar bleek voor de branche, hebben zowel Hete Peper als The Food Line-Up proberen om te draaien tot een waardevolle tijd met extra ruimte om te innoveren, nog verder te professionaliseren en zich te richten op dat eigen stukje van de cateringtaart. Tijdens Podcast LIVELIVELIVE #7 schoven Carola Meijer van Hete Peper en Maartje Nelissen van The Food Line-up achter de microfoon om de stand en vooral de toekomst van de cateringbranche te bespreken!

Samen met hosts Arjen Lemstra en Bardo Roodnat gaan Carola Meijer van Hete Peper Catering en Maartje Nelissen van The Food Line-Up in gesprek over de uitdagingen van deze tijd, de stand van de cateringbranche en de toekomstverwachtingen. Want hoe smaakt 2021, welk effect hebben online evenementen en het vele thuiswerken. En hoe zit het met hun eigen missie?

Luister

De podcast is te beluisteren via de bekende kanalen. Nieuwsgierig naar de eerste zes afleveringen? Die luister je hier terug.

LIVE LIVE LIVE

LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de evenementenindustrie, is een initiatief van High Profile Events, Dutch Standard Events en EventSummit. In deze meerdelige podcast bespreken we events vanuit alle windrichtingen: natuurlijk bekijken we uitgebreid waar we nu staan, maar nóg liever kijken we met onze gasten naar de toekomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!