Vineyard (partycatering, events, venues)Vineyard (partycatering, events, venues)
Back Back Catering

Vineyard (partycatering, events, venues)

  • Fermiweg 107
    3542 CC Utrecht

    Tel: 030 303 5577

  • Vineyard (partycatering, events, venues)

In het kort

  • Partycatering
  • Food supply
  • Publiekscatering

Ga naar de website

Welkom bij Vineyard

Vineyard Catering is onderdeel van Vineyard Company en gevestigd tussen Amsterdam en Utrecht langs de A2.

Party catering

Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en deze vertalen in een totaalconcept is een belofte die wij graag waar maken. U kunt de volledige organisatie aan ons overlaten. Van de locatie, inrichting & decoratie tot de (tent)accommodatie en entertainment. Hoe en waar dan ook; bij ons bent u in goede handen, ook als het evenement bij u thuis of in uw bedrijfspand plaatsvindt.

Food supply

U kunt er ook voor kiezen om alleen food en koks in te kopen, direct bij het ambacht. Zonder tussenpersonen, met producten en uitvoering die altijd van een kwalitatief hoogwaardig niveau zijn. Waarom? Omdat bijvoorbeeld alle materialen al op uw locatie aanwezig zijn of omdat u de verzorging van de dranken graag zelf in de hand wilt houden.

Locaties

Op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsevenement, jubileum, feest of huwelijk? Vineyard is actief op unieke locaties in Midden Nederland. Van kerken tot musea en van paleizen tot buitenplaatsen, stuk voor stuk zijn ze inspirerend. We helpen u graag een locatie te vinden die perfect bij uw evenement past.
Publiekscatering
Beleving speelt een grote rol bij publiekscatering. Bij Vineyard zie je dat niet alleen terug in uitstraling, maar proef je dat ook terug in de producten. Een concert, festival of ander publieksevenement, wij denken graag mee om het assortiment en de uitstraling geheel aan te passen aan de line-up en de doelgroep.
 
 

 

Neem contact op met Vineyard (partycatering, events, venues)

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Vineyard (partycatering, events, venues) zal z.s.m. contact met u opnemen.