Wereld(bol)keuken in handen van Climate Planet en Vineyard Wereld(bol)keuken in handen van Climate Planet en Vineyard
Back Back Nieuws

Wereld(bol) keuken in handen van Climate Planet en Vineyard

25 juni 2018

Climate Planet Utrecht & Vineyard Catering gaan samenwerking aan voor hét duurzame project van 2018. Van 6 oktober tot 3 november is de stad Utrecht host voor Climate Planet; een 20-meter hoge wereldbol die in deze periode staat opgesteld op het nieuwe Jaarbeursplein.

Indrukwekkend beeld 

Climate Planet is voor zakelijk en duurzaam Nederland dé evenementenlocatie in oktober. De locatie biedt plek aan 300 gasten voor ontbijt, lunch, borrel, relatiemiddag, diner of een daginvulling op maat. Climate Planet toont een ongekend indrukwekkend beeld van de aarde. In een ruimtereis word je meegenomen van de Big Bang tot in de verre toekomst. De 360-graden film toont de urgentie van klimaatverandering en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst.

Vineyard is de food & beverage partner van Climate Planet. Behalve dat Vineyard een lokale partner is die werkt volgens de seizoenen, een duidelijk wastevrije en circulaire productie nastreeft, en een flexibel aanbod in samenwerking met lokale bedrijven heeft, bereiden en presenteren zij het totale assortiment tijdens Climate Planet plantaardig.

Over Climate Planet

Samen met de Deense initiatiefnemers Global Citizens zorgen Utrecht4GlobalGoals én Gemeente Utrecht voor de immense 20-meter hoge wereldbol op het nieuwe Jaarbeursplein. Van 6 oktober tot 3 november staat deze wereldbol met de hoogte van een gebouw van zes etages in Utrecht. Binnenin de Climate Planet draait een kleinere wereldbol waarop de 360 graden film en live gestreamde beelden worden geprojecteerd. De experience toont urgentie en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst. Zowel in Nederland als in 192 andere landen die de Global Goals omarmen.

Over Vineyard

Vineyard is een cateringbedrijf dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan duurzame food & beverage concepten. Toegepast op een invulling, 100% afgestemd op het thema of DNA van het evenement of bedrijf. Vineyard is als enige partycateraar in Nederland in het bezit van het gouden Green Key-certificaat; een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de branche.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!