Back Back Nieuws

Heineken Music Hall gaat in op behoefte bezoeker met Vineyard Party Catering

10 juli 2015
Met trots laten Birgitte de Winter, directeur van de Heineken Music Hall en Jurgen van Wijngaarden, directeur van Vineyard Party Catering BV weten, een contract met elkaar getekend te hebben voor de publiekscatering en de realisatie en uitvoering van een restaurant en een hospitality area in de Heineken Music Hall.

Horeca aanbod
Dankzij de samenwerking met Vineyard beschikt de Heineken Music Hall per 1 september 2015 over een geheel vernieuwd horeca aanbod. Zo wordt er in het verlengde van de Foyer een restaurant geopend waar voorafgaande aan concerten op reservering gegeten kan worden. Daarnaast wordt er een sfeervolle lounge gecreëerd voor onder andere de zakelijke markt. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd.

Op de begane grond wordt het ‘grab and go’-aanbod voor het publiek flink uitgebreid door de inzet van diverse food stands met authentieke producten. Alle gerechten worden met seizoensgebonden ingrediënten en zo veel mogelijk op duurzame wijze bereid.

Wensen veranderen
Sinds de opening in 2001 zijn de wensen van de gasten van de Heineken Music Hall veranderd. Er is een toenemende behoefte aan healthy foodproducten naast de gebruikelijke fastfood producten. Daarnaast willen de gasten de zekerheid om op tijd voor het concert in de locatie aanwezig te zijn. Dankzij het vernieuwde horeca aanbod, waarbij  gasten voor het restaurant en de hospitality area zelfs een uur eerder naar binnen kunnen, kan die zekerheid geboden worden.

Totaalbeleving
Birgitte de Winter, Directeur Heineken Music Hall: ‘De natuurlijke wijze waarop Vineyard haar producten presenteert en de gasten wil laten genieten van haar diversiteit van deze heerlijke gerechten,  draagt enorm bij aan een onvergetelijke avond uit. Zo wordt de beleving van het evenement ‘een totaalbeleving’.’
Jurgen van Wijngaarden, Directeur Vineyard Party Catering BV: ‘Wij kijken uit naar onze samenwerking met de Heineken Music Hall, waarin wij veel aandacht besteden aan de producten waar wij mee werken en ambachtelijk vakmanschap  combineren  met een innovatieve aanpak.’

Foto: Heineken Music Hall, Birgitte de Winter, René Borsboom, Sven Russchen en Jurgen van Wijngaarden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!