Back Back Nieuws

Vineyard & de Nonnerie op de bres voor de Voedselbank

06 juli 2010
Naast de Culibus verbinden Vineyard & de Nonnerie zich per 1 juli 2010 officieel aan de Voedselbank Gooi en omstreken. Vineyard verzorgt voornamelijk de culinaire invulling en events voor unieke locaties zoals Nyenrode Business Universiteit (de thuisbasis van Vineyard), Rijksmuseum het Muiderslot, Buitenplaats Sparrendaal, Buitenplaats Amerongen en Slot Zuylen.

Maatschappelijk BETROKKEN ondernemen
Ook zusterbedrijf de Nonnerie, restaurant en evenementenlocatie, behoort tot deze rij van bijzondere locaties. Beide bedrijven zijn vol overtuiging bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), maar meer nog met maatschappelijk betrokken ondernemen.

Raakvlakken met eten & drinken
'Het belangrijkste motief bij het kiezen van een passend goed doel was dat het raakvlakken heeft met eten & drinken, want daar zijn de beide bedrijven goed in. Dat idee wordt breed gedragen door alle medewerkers, zij hebben zelf een aantal goede doelen in beeld gebracht en op een lijst gezet. De Voedselbank werd het meest genoemd. Het leveren van producten en diensten, het actief promoten van de Voedselbank, een jaarlijkse verrassing voor alle vrijwilligers en uiteraard een financiële bijdrage zijn de vormen van hulp die Vineyard en de Nonnerie de Voedselbank aanbieden. Ook stelt de Chef kok op basis van de inhoud van de voedselpakketten maandelijks een origineel recept samen; speciaal voor alle cliënten,' zo laat Sven Russchen van Vineyard weten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!