Rick de Louw aan de slag bij Vineyard CateringRick de Louw aan de slag bij Vineyard Catering
Back Back Locaties

Rick de Louw aan de slag bij Vineyard Catering

05 september 2017

Vineyard Catering uit Utrecht versterkt haar operationele team met een nieuwe operationeel manager. Rick de Louw is op 1 september 2017 in dienst getreden bij Vineyard Catering. Daar vervult hij binnen de organisatie de rol van operationeel manager. Rick heeft de afgelopen 2,5 jaar gewerkt bij de Borrelfabriek als operationeel manager. Daarvoor heeft hij 10 jaar gewerkt bij Verhaaf Party Catering, eerst als partymanager en later als operationeel manager.

Groei in kwaliteit

Eigenaar / directeur Jurgen van Wijngaarden is blij met deze versterking van de operationele afdeling. 'De komende periode richten wij ons voornamelijk op groei in kwaliteit. Behalve dat het altijd leuker is om ons te bellen met een aanvraag én dat wij naderhand een vriendelijkere factuur sturen dan onze concullega's, denken wij in Rick dé geschikte operationeel manager te hebben gevonden die ervoor zorgt dat de partijen ook het allerbeste worden uitgevoerd.'

'Vineyard staat binnen mijn vakgebied bekend als een bedrijf waar veel aandacht is voor het ambacht, op een vooruitstrevende manier. Maar ook als een plek waar creativiteit, flexibiliteit én structuur goed samengaan. Voor mij is dit een mooie startpositie om van daaruit een bijdrage te leveren aan groei in de gehele kwaliteit', aldus Rick.

Over Vineyard

Vineyard werkt op ongeveer 20 onderscheidende locaties in Nederland, zoals TivoliVredenburg, de Ziggo Dome, AFAS Live, Nyenrode Business Universiteit, Kasteel de Haar, het Muiderslot en Menno Kroon – private venue. Maar ook op bedrijf- of privélocaties verzorgt het bedrijf cateringconcepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!