Back Back Nieuws

Vineyard opent nieuw restaurant en werklocatie langs de A2

25 augustus 2014
VineyardCompany B.V. heeft een vernieuwend restaurantconcept en (net)werklocatie geopend langs de A2 tussen Amsterdam en Utrecht: Vineyard Food & Drinks. Na 3 weken 'proefdraaien' en ervaringen opdoen is het restaurant vanaf vandaag écht geopend.

Restaurant en werklocatie
Vineyard Food & Drinks is een multifunctioneel restaurant en (net)werklocatie, vanaf 7 uur geopend, voor ontbijt, lunch en diner. Op deze nieuwe locatie langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam (afslag 7) vindt de zakelijke reiziger er bovendien werkplekken die kosteloos te gebruiken zijn, inclusief de faciliteiten.

TO WORK – TO STAY – TO GO 
Er is een plek om rustig te werken in het TO WORK gedeelte, dat 25 werkplekken biedt met gratis faciliteiten zoals airprinting, scannen, free high speed wifi en alle benodigde oplaad- en aansluitpunten voor telefoon, tablet en computer. 

Het restaurant biedt in de TO STAY area 100 couverts om te ontbijten, lunchen, dineren en 
te genieten van de service en de open keuken waar alles live wordt bereid.

Aan de TO GO kant van deze open keuken worden verschillende Grab&Go producten aangeboden; van koffie en smoothies tot verse broodjes en van oliën en specerijen tot een volledige maaltijd voor thuis.

Events 
De besloten vergaderruimte is een sfeervolle, moderne ruimte met veel daglicht. De ruimte is self-supporting met een koffieautomaat, koelkast, watervoorziening, ontvangstruimte met enkele statafels en toiletten om de hoek. Ook voor afscheidsrecepties, relatieborrels of bedrijfsfeesten is het mogelijk om Vineyard Food & Drinks af te huren en exclusief te gebruiken. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!