Samenwerking Cruise With Us & Vineyard CateringSamenwerking Cruise With Us & Vineyard Catering
Back Back Nieuws

Samenwerking Cruise With Us & Vineyard Catering

11 juni 2018

Per 1 mei zijn rederij Cruise With Us en Vineyard Catering gestart met een nieuwe samenwerking. Ondersteunend aan het kundige hospitality team verzorgt Vineyard het culinaire product en de chefs tijdens de evenementen op de salonboot Prins van Oranje. Een team van koks is tijdens het diner, de borrel of het feest aan boord om in de goed uitgeruste keuken van de Prins van Oranje de kwalitatief hoogwaardige producten van Vineyard te bereiden.

Gastvrijheid is een karaktereigenschap

Wat de bedrijven gemeen hebben zijn hun passie voor het product en ambacht én de manier waarop over gastheerschap wordt gedacht. 'Gastvrijheid is geen vakterm, maar een karaktereigenschap'. Beide partijen zijn dan ook erg blij met de nieuwe samenwerking. 'Voor Vineyard is het een buitenkans om op zo'n unieke plek, namelijk op het water, te mogen werken,' vertelt commercieel directeur Sven Russchen. 'En de diners af kunnen sluiten met een dessertbuffet dat uit de keuken via de lift omhoog komt met de koks erop, maakt dat je je gasten een niet-te-vergeten ervaring biedt. En dat is altijd waar Vineyard naar op zoek is. Vineyard is trots op deze alom bekende Amsterdamse drijvende evenementenlocatie.'

Arno Koningstein en Boen Tan van rederij Cruise With Us: 'In 2003 zijn wij rederij Cruise With Us gestart met live cooking aan boord van luxe salonboten. In 2012 hebben wij salonboot Prins van Oranje toegevoegd aan onze vloot en geheel gerestaureerd.S Het is ons voorrecht en ambitie om gastronomische beleving op een luxe salonboot te combineren met het mooiste uitzicht op het water. Vineyard sluit hierbij naadloos aan en wij zien uit naar een langdurige samenwerking met Vineyard.'

Over Salonboot Prins van Oranje

Salonboot Prins van Oranje is Nederlands grootste 3-deks salonboot en is gebouwd in Amsterdam in 1908. Wie aan boord treedt van deze bijzondere boot, waant zich in een sfeer van vroeger. Toch is de salonboot voorzien van alle gemakken en veiligheidseisen. De capaciteit van de Prins van Oranje, tevens officiële trouwlocatie, bedraagt 300 gasten voor een diner en 500 gasten voor een borrel.

Over Vineyard

Vineyard werkt op ongeveer 20 onderscheidende locaties in Nederland, zoals TivoliVredenburg, de Ziggo Dome, AFAS Live, Nyenrode Business Universiteit, Hangaar2, het Muiderslot en Menno Kroon – private venue. Maar ook op bedrijf- of privélocaties verzorgt het bedrijf cateringconcepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!