Back Back Nieuws

Sabine van Dam Senior Accountmanager bij Vineyard

04 maart 2014
Vineyard Catering uit Maarssen versterkt haar commerciële team met een nieuwe Senior Accountmanager. Sabine van Dam is op 1 maart 2014 in dienst getreden bij Vineyard. Sabine heeft inmiddels 10 jaar ervaring in de branche. Eerder was zij onder andere werkzaam bij Grand Catering, MPS I Martinair Party Service en Oseven.

Commercieel manager Sven Russchen is blij met deze versterking van de salesafdeling: ‘Vineyard heeft onlangs de exploitatie van Buitenplaats Sparrendaal op zich genomen, bouwt momenteel aan een nieuwe productielocatie langs de A2 bij Utrecht en heeft een gezonde groeiambitie. Qua timing is dit dus hét moment om de juiste persoon op de juiste functie in te zetten. Sabine van Dam zal zich in haar nieuwe functie vooral gaan richten op de party- en eventcatering.’

‘Het is mijn passie om mensen samen te brengen binnen een gastvrije omgeving. Bij Vineyard Catering ligt mijn focus op inhoudelijke party catering concepten, als middel om doelen te bereiken en het verschil te maken. Het is mijn uitdaging om de wensen van iedere opdrachtgever in een partycatering concept op maat te vertalen voor ieder budget.’, aldus Sabine.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!