Vineyard en Nyenrode verlengen partnershipVineyard en Nyenrode verlengen partnership
Back Back Nieuws

Vineyard en Nyenrode verlengen partnership

03 mei 2017

Ook de aankomende drie jaar is Vineyard Catering partner van Nyenrode Business Universiteit op het gebied van premium catering voor externe zakelijke en particuliere evenementen op Landgoed Nijenrode.

Nadat Vineyard eind 2013 het landgoed van Nyenrode fysiek verliet als vaste huiscateraar op het gebied van bedrijfscatering, is de intensieve samenwerking voor de externe events blijven bestaan. Vineyard opende een nieuwe productiekeuken en restaurant aan de rand van Utrecht, maar is nog regelmatig op het landgoed te vinden voor zakelijke evenementen en de verzorging van feesten. Manager Business Support van Nyenrode, Kathelijn Simonis, en Commercieel Directeur van Vineyard, Sven Russchen, bevestigen deze week officieel de verlenging met tenminste drie jaar.

Enthousiasme voor de toekomst

‘Door de lange samenwerking van inmiddels meer dan 10 jaar is Nyenrode voor ons een speciale locatie in onze portfolio waar we trots op zijn. De doelgroep en de plek sluiten voor Vineyard goed aan bij de visie van ons bedrijf. Wij kijken ernaar uit de zakelijke verhuur samen met Nyenrode een boost te geven de komende jaren.’, zegt Sven Russchen.

Kathelijn Simonis is enthousiast over de samenwerking: ‘Ons veelzijdige landgoed is samen met een partner als Vineyard met kennis van high-end events de juiste combinatie voor een geslaagd evenement. We kijken er naar uit om samen nieuwe gasten te verwelkomen en mooie evenementen te organiseren.’

 

Foto (v.l.n.r.): Kathelijn Simonis, Sven Russchen, Frieda Kragt (accountmanager Vineyard) en Natasha Heijmans (Events & Sales, Nyenrode).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!