TivoliVredenburg en Vineyard Catering verlengen partnershipTivoliVredenburg en Vineyard Catering verlengen partnership
Back Back Nieuws

TivoliVredenburg en Vineyard Catering verlengen partnership

27 februari 2017

Ook de aankomende drie jaren is Vineyard Catering preferred supplier van TivoliVredenburg op het gebied van catering voor de zakelijke evenementen. Na een intensieve samenwerking vanaf de opening van de markante muziektempel in het centrum van Utrecht, was er bij de salesafdeling van TivoliVredenburg geen enkele twijfel om de samenwerking niet voort te willen zetten. Directeuren Frans Vreeke van TivoliVredenburg en Jurgen van Wijngaarden van Vineyard Catering bekrachtigden deze week officieel de samenwerking.

TivoliVredenburg 

De zakelijke evenemententak is met een kleine 200 bijeenkomsten naast 1250 concerten binnen de culturele instelling inmiddels niet meer weg te denken, en de revenuen dragen substantieel bij. TivoliVredenburg groeide afgelopen jaar en had in totaal zo’n 950.000 bezoekers, en behoort daarmee tot de grootste podia van Nederland.

Vineyard Catering

Ook Vineyard zit in de lift en groeide met TivoliVredenburg mee, sinds de opening van de nieuwe productiekeuken en het restaurant (Vineyard food & drinks) aan de rand van Utrecht. Naast catering voor particulieren en bedrijven ‘aan huis’, is de cateraar ook steeds meer actief als supplier voor grotere locaties. Zo ging het bedrijf 1,5 jaar geleden ook met AFAS Live (de vroegere HMH) een vaste samenwerking aan.

Jurgen van Wijngaarden

‘TivoliVredenburg is voor Vineyard een grote aanwinst. Als vaste Utrechtse locatie, maar ook om de doelgroep, de ervaring in grootschalige evenementen en de manier waarop er wordt samengewerkt. Wij zijn een trotse lokale partner en zien ernaar uit dit partnership op operationeel niveau, maar ook op gebied van marketing, de aankomende jaren te intensiveren’, zegt Jurgen van Wijngaarden.

Martijn Dekker

‘Beide bedrijven zijn operationeel enorm naar elkaar toe gegroeid de afgelopen jaren. TivoliVredenburg is een ingewikkelde locatie qua logistiek voor partycatering, maar door de intensieve samenwerking, verloopt het partnership en de cateringoperatie zeer soepel. De keuze voor Vineyard Catering, als lokale Utrechtse partij welke bovendien ook nog duurzaam onderneemt, is derhalve voor de hand liggend’ aldus Martijn Dekker (Sr. Commercieel Manager van TivoliVredenburg).

Frans Vreeke

‘Ik ben blij dat we onze vruchtbare samenwerking in de afgelopen jaren nu een duurzaam karakter hebben kunnen geven met een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. Vineyard gaat net als wij voor kwaliteit en een optimale beleving voor de bezoeker.’ vult Frans Vreeke aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!